Millised on ohumärgid, mis võivad viidata sellele, et suhtes pole piisavalt armastust?

Üks asi on näiteks vähene kehakeemia ehk puudub soov teise inimese füüsilise läheduse järele, vähe on puudutusi. Teiseks ohumärgiks on sagedased konfliktid tühiste asjade pärast. Kuivõrd ollakse valmis kaaslase õnnelikuks tegemise nimel oma tahtmises järele andma? Ja kolmandaks on kirglikkus teise inimese mõtete ning vaadete suhtes ja n-ö ühisel rajal käimine.

Väga oluline on viis, kuidas me oma mõtteid väljendame, millist tooni ja milliseid sõnu kasutame. Üht ja sama asja saab öelda nii tänitavalt virisedes kui ka oma seisukohta armastuse ja soojusega selgitades.

Halvas suhtes olles muudad õnnetuks eelkõige iseenda, aga tegelikult ka kaaslase elu. Sageli võtame endale sellises olukorras ohvri rolli ja hakkame oma frustratsiooni teise peal välja elama. See ei vii lõpuks mitte kuhugi ning tuleb valida, milline muutus teha: kas leppida kokku, et mõlemad hakkavad parema suhte nimel tööd tegema, või lahkuda suhtest.

Egerta Mändmets

Head mõtted suhete ja armastuse kohta 130 pulma korraldanud Egertalt:

"Asjad hakkavad voolama siis, kui sa oled selleks (igas mõttes) valmis."

"Väga oluline on viis, kuidas me oma mõtteid väljendame, millist tooni ja milliseid sõnu kasutame. Üht ja sama asja saab öelda nii tänitavalt virisedes kui ka oma seisukohta armastuse ja soojusega selgitades."

„Kui ma üritan teist inimest õnnelikuks teha, siis see ju tuleb tegelikult ringiga tagasi. Mida annad, seda saad."

„Su mees ei saa olla kuningas, kui sa ei kohtle teda kui kuningat." Ja naistele: kui su partner on kuningas, saad sina olla kuninganna!"

„Kui sa ei ole õnnelik inimene, siis sa ei saa teha oma tegevusi õnnelikult. Samamoodi ei saa eeldada ega oodata, et keegi teine teeb sind õnnelikuks."

„Enne kullatüki leidmist tuleb hoolikalt sõeluda."

„Oskus öelda ei on oluline. Kui sa loobud mingitest asjadest, mis ei ole päris sinu asjad, siis tulevad asemele need, mis ON sinu asjad."

„Mul on unistused, aga ma ei ole neis kinni. Kui miski ei lähe nii, nagu mõtlen, siis tuleb midagi muud, mis on parem."

Kuula pikemalt Delfi Taskust! Saates on juttu armastusest; armastuse puudumisest; armastuse ilust ja valust; abiellumisest; edust ja naisena iseendaga toime tulemisest nii emotsionaalselt kui ma materiaalselt.

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid