Avatud suhe võib see püsisuhet tugevamaks muuta, vürtsitab seksielu ja annab võimaluse kogeda uusi asju, milleks võib-olla varem võimalust ei olnud. Oluline aga meeles pidada, et teistega linade vahel hullamine pole lubatud mitte ainult sulle, vaid ka sinu kaasale. Ja see teadmine toob paljud avatud suhtest unistajad kohe maa peale tagasi.

Kas avatud suhtes olemine võiks toimida või mitte, sõltub paljustki sellest, millise tähemärgi esindaja oled. Kui oled väga armukade ja pigem kodukana, siis tõenäoliselt ei sobi sulle avatud suhe. Kellele see aga sobiks?

Kaksikud (21.05-20.06)

Avatud suhtes olemiseks on vaja suurepärast suhtlemisoskust ja see on kahtlemata üks Kaksikute tugevamaid külgi. Kaksikutele ei valmista probleemi asjadest otse ja ausalt rääkimine. Kaksik ütleb oma kaaslasele julgelt ja otse, mis talle meeldib ja millised on probleemid.

Avatud suhe annab Kaksikutele võimaluse avastada uusi asju. See pakub põnevust ja annab elule värvi. Kui ühel hetkel tunneb Kaksik, et tal hakkab igav, saab ta avatud suhte puhul end tuulutada ja kõik on jälle põnev. Samas, Kaksiku partner ei pruugi sellisest suhtest just vaimustuses olla, tal on niigi raske, sest Kaksik kipub kergesti tüdinema mitte ainult oma avatud suhte kaaslastest vad ka püsikaaslasest.

Ambur (22.11-21.12)

Amburile meeldib seltsielu ja kõiksugused uued kogemused. Võib-olla just seetõttu on ka avatud suhte miski, mis just Amburi tähemärgi esindajale mokka mööda on. Amburile ei meeldi olla aheldatud ühte suhtesse, sest kui tekib tuju sirutada tiivad välja ja lennata vastu uutele seiklustele, siis võimaldab avatud suhe seda teha. Lisaks tekitavad Amburile igavust ka ettearvatavad ja ühesugused asjad.

Ambur on väga hea suhtleja, kes ei karda rääkida oma kaaslasega asjadest nii nagu need on. Loodetavasti kaaslane mõistab teda, sest vahel võib olla väljaütlemistest isegi liialt järsk. Avatud suhe muudab abielu ja suhte Amburi jaoks aga tähendusrikkamaks ja ta väärtustab seda rohkem.

Kaalud (23.09-22.10)

Kaalud on iga kell valmis sobitama uusi tutvusi ja saama sõpradeks toredate inimestega. Võib-olla just seetõttu sobib Kaaludele avatud suhe. Olgem ausad, aeg-ajalt kipub Kaalude jaoks muutuma häguseks piir petmise ja flirtimise vahel. Teisisõnu võivad Kaalude esindajad oma kaaslast petta, kuid neil pole tunnet, et nad tegid midagi valesti.

Jäär (21.03-19.04)

Jääral on palju seksuaalseid vajadusi. Tõenäoliselt rohkem, kui tema partner suudab rahuldada. Seetõttu on avatud suhe Jäärale ideaalne, sest rahuldatud saavad kõiksugused fantaasiad ja soovid. Mis puutub aga paarisuhetesse, siis Jäär on eriti pühendunud alguses, kui toimub teineteise tagaajamine ja muu taoline. Kui saak on aga käes, läheb asi Jäära jaoks pisut igavaks.

Avatud suhe võib muuta Jäära suhte aga tugevamaks, sest kõrvalt saavad rahuldatud kõik seksuaalsed vajadused ja kustutatud janu igasuguste seikluste järele.

Veevalaja (20.01-18.02)

Veevalaja on väga iseseisev, mistõttu tuleb ta avatud suhtes olemisega hästi toime. Veevalaja ei muutu kadedaks ja on täiesti päri sellega, et tema kaasal on aeg-ajalt kõrvalsuhteid, mis on seksuaalsed ja kus puuduvad tunded. Samas meeldib Veevalajale ka enda piire kompida, et end paremini mõista.

Kaljukits (22.12-19.01)

Kui asi puudutab seksi, siis tõenäoliselt on Kaljukitsel mitu partnerit korraga. Kaljukitsele meeldib olla kord üks ja siis teine. Kaljukitsede puhul võib olla aga nii, et mida teistest sõltuvam ta avalikkuses paistab, seda suurem hullaja on ta linade vahel.

Kaljukitsele meeldib katsetada uute asjadega ja vabastada endas olevaid pingeid. Ta pühendub tõsiselt ja kui voodisemu peaks vastama Kaljukitse ootustele, sobib nende jaoks avatud suhe ideaalselt.

Kui ka sinu tähemärk siin ära toodi, mõtle hoolega, kas ikka tahaksid olla avatud suhtes, sest see, mis on lubatud sinule, oleks siis lubatud ka temale.

Allikas yourtango.com