Avon pakub paljudele naistele head teenimisvõimalust. Liitudes Avoniga saad ühendada vajaduse vaba töögraafiku järgi huviga ilumaailma vastu. Meiega on ühinenud juba tuhandeid müügiesindajaid ja müügigrupi juhte üle Eesti, kes teenivad edukalt lisaraha ning leiavad piisavalt aega pereelu jaoks.
Müügiesindaja amet ei kohusta Sind millekski, kuid annab võimaluse nautida lisaallahindlusi ja uuenduslikke ning auhinnatud kosmeetikatooteid, tasemel teenindust ja eneseteostusvõimalust. Samuti saad ühendada müügiesindaja töö vaba ajaga — haara kataloog kaasa, kui kohtud sõbrannadega mänguväljakul või kohvikus.

Kuna mugavus on Avonis esikohal, saad oma tellimuse lähimast pakiautomaadist kätte juba mõne päeva jooksul. Tänu Avoni kuulsale 100% müügigarantiile saad kuni kolme kuu jooksul tooteid tagastada. Hetkel käib Avoni lehel ka kampaania — liitudes Avoniga nüüd, saad uue Avon Cherish parfüümi tasuta.

Miks tulla Avoni müügiesindajaks?
Avon on rahvusvaheline tuntud ja tunnustatud kosmeetikafirma kõikidele naistele, hoolimata vanusest või kultuurilisest taustast, mis annab miljonitele naistele üle maailma võimaluse olla ilus ja iseseisev. Tänaseks päevaks on Avoni müügiesindajaid juba üle 6,5 miljoni maailmas, kellelt on võimalik osta ilutooteid, parfüüme, nahahooldusvahendeid ja aksessuaare. Samuti hoolib Avon naiste heaolu pärast — oma tööga saavad müügiesindajad toetada rinnavähi ja perevägivalla vastaseid projekte Eestis.
Kui soovid hakata AVONi müügiesindajaks, kliki SIIA.

Jaga
Kommentaarid