2. Sõime hiljuti perega hommikusööki. Puder oli väga hea, kuid mul sai kõht kiirelt täis ja paar lusikatäit jäi järgi, mille panin abikaasa taldrikule. Minu tütar vaatas mind üllatunud pilguga ja ütles: "Sa ju ütlesid, et selline asi on keelatud!" Selle peale hakkasid kõik lauas olijad naerma ja mu abikaasa vastas tütrele: "See on lubatud ainult emmele".

3. Ma kardan meeletult ämblikke. Mu abikaasa teab seda väga hästi ja kasutab alati võimalust mulle sellega seoses tünga teha. Viimane kord tõi ta mulle karbi, milles pidi olema üllatus. Tegin karbi lahti ja sellest sibas välja hästi palju pisikesi ämblikke. Ma ehmatasin tõsiselt ära ja me tülitsesime mõnda aega, aga ma ei jätnud seda nii. Ma maksin talle ja hetkel peab mu abikaasa elama ilma kulmudeta ja vuntsideta.

4. Ma armastan oma taimi väga. Mul on igasuguseid erinevaid lilli ja mõned olen ma ise seemnest üles kasvatanud, mille olen siit-sealt saanud. Mu abikaasa tegi minu üle ikka ja jälle nalja, kui ma hoolitsesin oma taimede eest, rääkisin nendega ja tegin neile musi. Üks hetk läksin ma aga kaheks nädalaks ärireisile, arvasin, et nüüd närbuvad nad kõik aga tagasi tulles kuulsin uksest sisse astudes, kuidas ta parasjagu mu taimi nendega rääkides kasvama meelitas.

5. Mu abikaasa küsis kunagi minult, kas ma laseks ta teise linna tööle, kui ta teeniks 10 000 dollarit kuus. Ma ütlesin, et saadaksin ta sinna otsemaid ja annaksin talle veel hoogu juurdegi, et ta rutem teele asuks. Mingil põhjusel oli ta solvunud.

6. Töötame abikaasaga samas firmas. Ta on direktor ja minu otsene ülemus. Selles on mõnes head küljed ka. Näiteks sa võid magada oma ülemusega ja ei satu selle eest mingisse jamasse. Samas võid sa oma ülemusega magada palju tahad, sa ei saa ka selle eest ka mingeid juurde.

7. Mu abikaasa oli firmapeol hilisõhtuni. Firma töötajad on noored ja lõbusad ning naised näevad kaunid välja. Vaatamata sellele ma usaldan teda, kuid tundsin ikkagi kadedust. Kui ta koju jõudis ja voodisse läksime, vajus ta esimesena magama. Mõne aja pärast proovisin temaga flirtida ja teda suudelda. Ta tõukas mu eemale ja andis mulle tou vastu nina, sest ta arvas, et ta on endiselt peol ja ma olen mõni ta kolleegidest. Peale seda ma enam kade ei olnud.

8. Oled sa kunagi mõelnud, milline on su elu, kui su mees on hambaarst? Üks päev läksin ma tema juurde hammast välja tõmbama. Hiljem kandis ta seda hammast kaelaehtena.

9. Teinekord kirjutab mu mees mõned mu öeldud fraasid väiksesse märkmikusse üles ja laseb mul sinna juurde allkirja panna. Nii ei saa ma hiljem eitada, et ma ei ole midagi öelnud. See on kaval, aga samas väga armas.

10. Ükskord nägi mu mees mind ülekäigurada ületamas. Ta otsustas, et teeb nalja ja hakkas autoga minu suunas sõitma. Ma kukkusin maha ja ta ehmus selle peale nii ära, et ta tormas kohe autost välja, kutsus kiirabi ja hakkas mind raputama. Tegelikult polnud mul suurt viga midagi, aga peale seda ei ole ta kordagi üritanud mingit lolli nalja teha.

11. Mu naine ütles, et ta soovib, et ma suitsetamise maha jätaksin. Ta ähvardas mind sellega, et iga kord, kui ma teen ühe suitsu, sööb ta ühe piruka. Ta ütles, et kui ma soovin, et ta oleks kõhn, siis pean ka mina olema motiveeritud suitsetamisest loobuma. Eile andsin ma aga korraks järele ja tegin tööl olles ühe suitsu. Mõni hetk hiljem saatis naine mulle pildi, kus tal oli pirukas käes. Kuidas see on võimalik, et ta teab kõike?

12. Tahtsin ükskord pruudi juurest korraks lahkuda, et T-särk ära vahetada, sest selles, mida kandsin, oli auk sees. Minu tüdruk võttis aga kotist plaastri ja kleepis selle T-särgi seest augu ette ja värvis väljas nähtava osa musta markeriga üle. Kõik nägi välja nagu päris. See oli see hetk, kui ma sain aru, et temast saab mu tulevane naine.

13. Mul on 14-aastasest saati olnud valge laikpigmentsus ehk vitiligo. Alguses olid need vaid pisikesed märgid, mida polnud eriti näha, kuid peale lapse sündi hakkasid need suurenema. See oli hetk, mil mul hakkasid tekkima kompleksid. Näiteks kandsin ma suvel alati pikkade varrukatega särke ja kampsuneid, et oma käsi varjata. Ühel päeval ütles mu abikaasa aga, et nüüd talle aitab ja ma pidin panema selga t-särgi ja lühikesed püksid. Ta nägi, et mul oli piinlik ja ma kannatasin. Teda ei häirinud see laik aga sugugi ja nüüd jalutan ma oma armsamaga käsikäes ja mind ei huvita grammivõrdki, mida keegi arvab.

14. Sõitsin täna bussiga ja nägin midagi väga armsat. Ühes peatuses tuli bussile üks vanapaar. Daam istus vabale kohale ja ta abikaasa seisis tema kõrval. Ma tõusin püsti, et mehele oma istet pakkuda, mis asus paar pinki eemal, kuid ta naeratas mulle ja ütles, et ta ei jäta kunagi oma armastatut, sest muidu ta kaotab oma daami ning tegi oma naisele pai. Mul tulid pisarad silma.

15. Hiljuti kohtasin ma tüdrukut ja ma kutsusin ta endale külla. Külalislahke inimesena ütlesin ma talle, et tunne end nagu kodus. Ta istus diivanile, pani jalad diivanilauale, vaatas ringi ja ütles enesekindlal häälel: "Sa peaksid tapeedi ära vahetama." Kuu hiljem tegime me seda koos.

16. Ma lasin endale ilukliinikus mõned süstid teha, et mu huuled tunduksid täidlasemad. Mu abikaasa oli selle vastu ja ütles, et kui ma seda teen, ei lase ta mind enam koju tagasi. Mu nägu paistetas üleni üles, mille peale ütles mu abikaasa, et sellised konnad ei suuda ju ilma veeta elada ja tõi mulle klaasitäie. Ma armastan teda.