2. Kui sa midagi tahad, siis küsi. Olgem täiesti selged, et kaudsed vihjed ei tööta! Otsesed vihjed ei tööta! Ilmselged vihjed ei tööta! Lihtsalt ütle välja, mis sa tahad!

3. „Jah” ja „ei” on täiesti vastuvõetavad vastused enamikele küsimustele.

4. Kõik, mis sai kunagi ammu öeldud, on minevik ja jäta see sinna. Ära võta seda iga kord tülis olles päevakorda. Ma väga vabandan öeldu pärast, aga alustame puhtalt lehelt. Lepime kokku, et kõik öeldu kaotab enda kehtivuse peale ühte nädalat. Kõigil lihtsam.

5. Kui meie öeldut on võimalik tõlgendada kahel viisil ja üks neist muudab sind kurvaks või vihaseks, siis me mõtlesime seda teisel viisil.

6. Sa võid paluda meil midagi teha, või öelda, kuidas sa tahad, et see tehtud saaks. Kuid sa ei saa teha mõlemat. Kui sa tead omast arust paremini, kuidas midagi tegema peaks, siis ole lahke, võid ise teha.

7. Kui me küsime sinult „Kas midagi on lahti?” ja sa vastad „Kõik on korras”, siis me kavatseme käituda, justkui kõik on korras. Me teame, et sa küll valetad, aga selle välja pinnimine on meeletult tüütu ja me lähtume su kinnitusest, et kõik on korras.

8. Kui sa küsid küsimuse, mille vastust sa kuulda ei soovi, siis ole valmis vastuseks, mida sa kuulda ei soovi...

9. Kui meil midagi sügeleb, siis me seda ka sügame. Meeste värk.

10. Kui sa pead kusagile minema, siis ükskõik, mis sa selga paned, see sobib... Tõsiselt.

Allikas: homme.ee

Jaga
Kommentaarid