1. Ta kuulab sind
Ta tõesti kuulab. Kui sa temaga räägid, siis jätab ta kõik muu pooleli ja keerab end kogu kehaga sinu poole ja tõesti kuulab. Mehed on mõnes mõttes nagu lapsed. Nad tahavad tegeleda ainult sellega, mis neid tõesti köidab. Ja kui ta sind armastab, siis ta tahabki sinu häält ja mõtteid kuulata. Ta arvestab sinu arvamusega ja teeb oma otsuseid selle põhjal, et ka sina neist rõõmu tunneks.

2. Ta vaidleb sinuga
Jah, tõesti. Ku see suhe on tema jaoks tähtis, siis ta pole ükskõikne ja ei lase ka asjadel ükskõik kuidas kulgeda, vaid ta võtab aega, et probleemidesse süveneda ja parima lahenduse nimel ka vaielda. Ta vaideleb, sest ta tahab, et see suhe toimiks ja ta ei kavatse ei sinu ega teie ühise tuleviku suhtes käega lüüa.

3. Ta teeb sinu õnne nimel ohverdusi
See on üks ilmselgemaid tunnuseid mehepoolsest armastusest. Kui ta muudab oma plaane selle järgi, et sinu asjad paremini sujuksid, see see on kindel märk hoolimisest. Ta näitab, et austab sinu vajadusi ja soove ja annab märku, et sinu heaolu on talle tähtis.

4. Ta pingutab sinu armastuse nimel
Ta ei ütle, et ta täna ei tule sinu vanemate maakoju tööle, sest ilm on niru ja kui sa nii väga tahad minna, siis mine üksi. Ta ei tee seda, sest kui ta sind armastab, tahab ta sinu kõrval olla nii vihmasajus kui tormis.

Foto: Shutterstock

5. Ta on sinu saavutuste üle uhke
Kui mees naist armastab, siis ta tunneb siirast rõõmu naise edusammude üle. Ta ei hakka oma naisega konkureerima, teda maha tegema ega naise saavutusi pisendama, et tema enda omad suuremad tunduksid. Armastava mehe jaoks on sinu võit ka tema võit.

6. Ta peab sind ilusaks ka sinu hullematel päevadel
Sest ta ju armastab sind. Ta ei häbene sinuga välja minna isegi siis, kui sul on külmavill huulel. Kui oled haige ja nohune, siis ei pea sa tema pärast ennast lille lööma, sest hetkel on tema jaoks tähtsam sinu tervis, mitte sinu välimus. Pealegi oled iga välimusega talle armas.

7. Ta hoolib sinu perekonnast ja sõpradest, sest sina hoolid neist
Ta armastab sind ja võtab kõike, mis sinu juurde kuulub - ämm, lemmikloomad, kummalised sõbrad - loomulikuna.

8. Ta ei karda sinu ees ennast avada
Meesetele ei meeldi sugugi enda haavatavana näidata. Kuid mees, kes sind tõeliset armastab, tahab, et sa näeksid ka tema sisse.

Allikas: familyshare.com