Kõik algab sellest, kui mees märkab, et tema kodu ja auto on puhtamad, kuid tegelikult peitub asi palju sügavamal. Kui mees saab aru, et oled tema jaoks õige, tahab ta sinu eest hoolitseda. Ta soovib teada, kus sa oled ja kas sul on kõik korras. Tema jaoks loevad ka pisiasjad. Näiteks hoiab mees silma peal, et sinu auto oleks korras ja et paagis oleks piisavalt bensiini. Neid aga ei huvita mitte ainult sinu väline külg, vaid ka see, kuidas sa end tunned ja kuidas sul läheb.

Nüüd aga tekib küsimus, kuidas jõuda abieluettepanekuni? Tegelikult on asi inimeste vastastikuses energias. Mees armastab eelkõige naist, kes armastab teda vastu, kuid mitte rohkem kui ta armastab iseend. Mõned kutusvad seda enesekindluseks, kuid tegelikult määrab hoopis endast hoolimine ja lugupidamine ära selle, kes oled. Niisiis kui armastad end piisavalt, tunneb ka mees, et lased armastusel kulgeda ja see saab kasvada.

Kokkuvõttes soovib mees abielluda naisega, kellega koos näeb ta võimalust olla hooliv ja anda endast parim. Enesest lugupidamine jätab aga mehele hea mulje ja paneb teda tundma, et teie armastus on väärt enamat kui lihtsalt suhe.

Allikas: yourtango.com