1. Naine: "Parim: seks. Halvim: seksist ajapikku ilmajäämine."

2. Mees: "Ta soovib sinu lähedal olla ja sinuga oma elu jagada. Halvim on see, kui ta tüdineb ja väsib ega tunne suhtest enam rõõmu."

3. Mees: "Parim on see, kui keegi sind armastab ilma midagi vastu tahtmata. Toetab sind ka raskustes. Kuulab sinu probleeme. Aga halvim on ühel hetkel märgata, et keegi meeldib talle küll, aga see pole (enam) sina.

4. Naine: "Parim on see rõõm, kui midagi koos teete ja mõnusalt aega veedate. Halvim: kui eufooria kaob ja ta keskendub isekalt eelkõige endale."

5. Mees: "Parim on see, kui saad talle kõike öelda ega karda valesti mõistetud või tagasi lükatud saada. Halvim on see, kui loodad midagi, mida lihtsalt ei juhtu, olgu siis temalt või suhtelt üldse."

6. Naine: "Parim on mõnus tuttavlik olek ja lähedus. Halvim on, kui tunned, et elevus teise vastu hakkab raugema."

7. Mees: "Mulle meeldib, et on lähedane inimene, keda puudutada. Raske on aga teise inimesega kõigis oma valikutes edaspidi arvestada."

8. Naine: "Parim on seks, halvim on ootused. Seetõttu ma ei taha ka kunagi abielluda. Ma saan peagi 45 ja naudin endiselt võimalust lahkuda, kui parim pole enam nii hea kui peaks olema."

9. Naine: "Parim on see, kui su kõrval on inimene, kellega on hea rääkida ja lihtsalt koos olla - ja muidugi seksi teha. Halvim on mitte vaimselt samal lainepikkusel olla."

10. Mees: "Sõprus on parim. Usalduse kaotamine on halvim."

11. Naine: "Mulle ei meeldi, kui ta mu keha vastas olles peeretab. Aga ma saan seda talle tagasi teha. Nii et lõpuks ma võidan igal juhul!"

12. Mees: "Parim on see, et sa pole enam üksi. Halvim see, et sa pole enam vallaline."

13. Naine: "Parim on suhe ise. Halvim on olla suhtes Hitleri taolise diktaatoriga."

14. Naine: "Parim on kõik see ühine, mis teie vahel tekib: ütlused, naljad, ühised kogemused. Halvim on see, kui pead võitlema tema ebakindlustega."

15. Mees: "Keegi oma ellu lasta... ja keegi oma ellu lasta!"

16. Mees: "See, et su elus on inimene, kes sind toetab. Halvim aga see, kui ta arvab, et tal on alati õigus."