Lapsega on niisiis kõik korras. Aga sina ja sinu kaasa? 5 vihjet, kuidas oma kirge pärast seda taastada, kui laps on ootamatult tuppa marssinud.

1. Lahendage olukord lapse soovi kiire ja rahuliku täitmisega ning voodisse saatmisega. Kuid selleks, et täiskasvanute meeleolu hoida, võiks lapse voodisse saata see, kellel kire taastamine tavaliselt kiiremini läheb.

2. Seni, kuni üks saadab lapse tagasi voodisse, annab teine endast parima, et meeleolu säilitada, see polegi nii raske, kui oma fantaasia käigus hoida. Ka omaette võib seksikas meeleolus olla, eks!

3. Kui olete taas koos, siis ära mitte mõtlegi hakata halama teemal, kas ma siis üldse kunagi mingit privaatsust ei saa. Jäta kogu see vahelesegamisesituatsioon üldse vahele. Ära hakka oma kaasaga arutama, kuidas selliseid olukordi vältida. Tegele sellega näiteks homme, sest kui nüüd selle aruteluga alustad, siis võid romantika ja kire selleks korraks ära unustada.

5. Lülitage ennast tagasi emotsioonile, mis oli enne seda, kui laps tuppa astus. Jätkake täpselt samast situatsioonist ja meeleolust, kust pooleli jäite, see aitab vahepealset segamist lihtsamini ignoreerida ja teineteisele pühenduda. Olge nii, nagu seda poleks juhtunud.

6. Ja mis kõige tähtsam, olge kõige täiega kohal. Just selles hetkes - nüüd, siin ja praegu.

Seksimine olukorras, kus katkestatakse ja tuleb pärast vahelesegamist jätkata (õnneks ei marsi siiski laps enamasti otse tuppa, vaid hüüab enda voodist, koolitab teid tõepoolest peagi spetsialistideks, kes suudavad ennast igas olukorras taas kirelainele lülitada.

Allikas: cafemom.com

Jaga
Kommentaarid