Tõenäoliselt tunned sa kiusatust temaga vaidlusse asuda ja väita, et põhjused, mida ta enda mittesidumiseks päevavalgele laob, ei päde. Aga ära tee seda. Kui sa nii teed, muutud otsekohe tema emaks. Ja mehed ei salli, kui emad nende elu juhtida püüavad.

Kuidas siis partner tagasi saada? Millal iganes sa mingit sonimist või täiesti mõttetut vabandust kuuled, vasta: „Ma mõistan.”

Ja siis ole vait. Pärast pikka pausi jätkab mees selgitustega, tuues välja veelgi triviaalsemaid põhjusi, mis sind veelgi enam närvi ajavad ning tekitavad tahtmise tüli üles tõsta.

Tülitsemise asemel ütle aga taas: „Ma mõistan.”

Mees teeb sellest lihtsa järelduse: „Naine mõistab mind.”

Me ei väida, et pead temaga nõus olema. Lihtsalt igal inimesel, ka mehel, on õigus olla, tunda, mõelda ja jagada tundeid just sel moel nagu nad oskavad.

Öeldes „ma mõistan” ei nõustu sa temaga, vaid tunnustad tema õigust nii tunda, arvata ja otsustada.

Ja kui olete juba sellesse punkti jõudnud, võib ta sulle pakkuda, et võiksite ju siiski edasi suhelda. Sellele võid ju vastata: "Ma armastan sind ja on hea teada, et tahad minugga suhtlemist jätkata, kuid ma ei tunne ennast sellises olukorras väga mugavalt."

Selle peale jalutab mees ilmselt minema, teadmata, mida vastata. See pole aga mingi probleem, sest mees armub reeglina siis, kui ta on sinust eemal. Püüa vastu seista soovile talle helistada või sõnumeid saata, ja oota, millal ta ise sinu juurde tuleb.

Kui sul on piisavalt kannatust oodata, siis tuleb ta su juurde tagasi. Ja on valmis end siduma, sest see on tema peas sündinud mõte.

Kui ta aga tagasi ei tule, siis noh — see mees ei olnud sinu mees.

Allikas: yourtango.com