1. Teed ainult seda, mis on sulle mugav

Iga hea asjaga kaasnevad mõned ebamugavused. Kui tahad saada vormis keha, pead tegema trenni. See paneb südame kiirelt lööma, väsitab ära ja ajab hingeldama. Pole esialgu just kõige mugavam, aga tulemus on nauditav. Sama kehtib ka suhete kohta. Teinekord pead astuma välja oma mugavustsoonist. Lõppude lõpuks tasub see end ära.

2. Hoiad tagasi oma tundeid

Mehed kipuvad sageli arvama, et tundeid avaldavad vaid memmekad. Tunnete avaldamine kaaslasele ei ole ajaraiskamine ja kindlasti pole see nõrkadele. Ütle kaaslasele, et armastad teda ja et hoolid temast. Räägi, mida tunned. Ja mis kõige tähtsam: ära ka ise karda enda tundeid.

3. Kohtled oma partnerit nagu ta oleks sinu teisik

Iga inimene on erinev. Kui sulle meeldib mingi asi, siis ei pruugi see talle meeldida. Suhetes on kompromissid väga tähtsal kohal. Alati tuleb leida kuldne kesktee. Sellest on võita palju rohkem, kui kaotada. Kuula oma kaaslase soove ja arvesta temaga. Kui tunned, et tema sinuga üldse ei arvesta, siis räägi temaga sellest.

4. Kohtingutel käite vaid tähtpäevadel

Aga kes on öelnud, et niisama ei võiks minna romantilisele õhtusöögile? Võid naise viia välja sööma ja kinkida talle roose ka lihtsalt niisama. Selleks ei pea olema sünnipäev või midagi muud. Tähistamist väärib juba seegi, et olete koos ja et sul on keegi. Sarju ja filme võite hiljem ka koos vaadata.

5. Kui asi puudutab seksi, siis sa ei julge riskida

Teete seda nii nagu kogu aeg olete teinud. Uusi asju ei katseta kunagi. Kuigi tegelikult sees kripeldab, et tahaks proovida. Võta julgus kokku ja tee ettepanek. Halvimal juhul lõppeb kõik tavapärase seksiga ja parimal juhul saad proovida midagi uut.

6. Keskendud negatiivsele ja unustad kõik hea

Andestamine on suhtes väga tähtis. Eksimine on inimlik ja me kõik teeme vigu. Loomulikult juhtub ka sinul ja su kaaslasel apsakaid, mille üle te kuigi uhked pole. Sellest pole midagi. Keskendu hoopis sellele, et olete koos ja kõik on hästi. Nii et kui su kaaslane teeb miskit, mis sind solvab, siis ära ehita enda ja välismaailma vahele seina, sest nii tundub turvalisem ja siis ei saa haiget. Kui tunned, et miski vaevab sind, siis räägi sellest oma kaaslasega.

7. Elad oma kibestumust kaaslase peal välja

See on väga vale. Sinu kaaslane on ju inimene, kes on sulle toeks, ku sul on päriselt raske, kindlasti ei ole ta see, kelle peale elada oma halba tuju välja, sest ülemus ütles töö juures, et oled viimasel ajal lohakas olnud. Kui miskit läheb halvasti, siis võid ausalt talle öelda, et sul on hetkel paha tuju ja tahad omaette olla. Või tunned end halvasti ja soovid sellest rääkida.

Allikas: yourtango.com