Paelussi dieet

See dieet eeldab paelussiga nakatumist. Lootuses, et parasiit seedib sinu asemel söödud kalorid. Idee levitaja loodab, et lõpuks lahkub uss seedetrakti kaudu kehast. Nõustudes siiski, et tegu on parasiidiga ja sellest võib olla hiljem väga raske lahti saada. Eriti ohtlikuks teeb sellise kaalulangetamise mõtte, et ussiga nakatumisel pole mingit garantiid, et parasiit ei kahjusta inimese teisi organeid, mis omakorda tekitada raskeid tüsistusi: nõrkust, peavalu, kõhulahtisust ja iiveldust.

Savidieet
Osad kuulsused on proovinud dieeti, kus klaasis vees lahustatakse savi, mis väidetavalt puhastab soolestikku ja alandab näljatunnet. Ka see dieet võib osutuda ohtlikuks, sest regulaarne savi söömine võib kahjustada seedeorganite sisemisi kihte. Savi viib toitained organismist välja, pärssides tähtsate mineraalainete omastamist.

Beebitoidu dieet
Idee autor väidab, et beebitoidu toitained on puhtad puu- ja juurviljad ja liha. Tegelikult puuduvad vähimatki tõestused, et kaal peaks beebitoitu tarbides vähenema. Sellele lisandub fakt, et beebitoidudieet pole jätkusuutlik - kui toit on vedeliku kujul, ei teki kehal täiskõhu tunnet. Mis tähendab, et tunned ennast näljasena isegi siis, kui oled tarbinud ära piisaval hulgal kaloreid.