Ühepoolne suhe mõjub enam panustajale halvasti, toome välja märgid, mis seda iseloomustavad. Ehk tead kedagi, kellele selline „äratus” artikli kujul ära kuluks.

1. Ühepoolne suhe jätab tõelisest armastusest ja lähedasest vildaka mulje. Võid hakata arvama, et see ongi hoolimise märk, kui teine inimene näiteks üldse vaevub suhtlust algatama.

2. Sa hakkad kõiges kahtlema, kulutad mõttetult energiat ja võid üsna paranoiliseks muutuda. Kuna ta pöörab sulle tähelepanu ainult vahel, siis püüad pidevalt ära arvata, kuidas „õigesti” käituda, et ta poolehoid ära teenida. Analüüsid iga tühisematki liigutust, sõnumit jne. See on aga mõistatus, mille vastust pole vaja kaugelt otsida: ta lihtsalt ei hooli piisavalt.

3. Sa kulutad tema peale liiga palju energiat ja aega. Sina pead enamiku suhtetööst ära tegema, et midagi üldse toimuks. Tema aga lihtsalt mõnuleb, kuigi isegi ei vääri su aega ja vaeva.

4. Sul on oht elada pidevalt murtud südamega ja/või armukadedana. Kuna sa tunned ise ka, et suhe on ühepoolne, siis võid hakata end kõikvõimalike konkurentidega võrdlema või koguni igaüht oma rivaalina nägema. Või siis närib südames pidev teadmine, et sa oma partnerile eriti korda ei lähe.

5. Mõtled end hulluks. Küsimusi tekib aina juurde, aga selgust mitte. Miks ta ometi ei hooli või teie suhet rohkem ei hinda?

6. Su enesekindlus ja -hinnang saavad hoobi. Kui oled juba piisavalt südant valutanud, võib tekkida masohhistlik küsimus, et kas oled üldse teda väärt. Selle asemel, et suhtest loobuda, hakkad end pigem väärtusetuna nägema.

7. Sa kulutad end läbi. Pingutad ta nimel niikaua kuni tunned, et sa ei saa kunagi tema jaoks küllalt hea olla. Ta ei hakka sind isegi ajapikku rohkem austama, veel vähem armastavalt kohtlema. Nüüd saad tegelikult teha vaid üht — tema juurest lahkuda ja sobivamat kaaslast otsida!

Allikas: Suhted.ee

Jaga
Kommentaarid