Kümme märki, et oled leidnud hingesugulase:

1. Selle inimese lähedus tekitab sinus rahu- ja mugavustunde. Isegi siis, kui olete just tuttavaks saanud.

2. Hingesugulane võib olla sinust väga erinev inimene, kuid te tasakaalustate teineteist.

Mõlemad täidavad teineteise tühjad kohad ja moodustavad ideaalse koosluse.

3. Sul on tugev kõhutunne, et oled leidnud enda hingesugulase.

Tegemist võib olla ka inimesega, kellega sul vaid põgus kokkupuude või suhe, kuid kes jätab sulle erakordse mulje. Tunde, et teie kohtumine ja sellest õppetunnid olid teile lausa saatuse poolt määratud.

4. Teie väärtushinnangud on samad.

Temaga kohtudes ja rääkides tunned kohe, et just sellist inimest sa oledki oodanud.

5. Teievaheline armastus ja hoolivus ei eelda perfektsust

See on inimene, kes näeb sind sellisena nagu sa päriselt oled ja sina pole heitunud ka tema tujudest või raskest eluperioodist.

6. Te hoolite teineteisest nii väga, et aeg-ajalt tunned hingesugulase mure pärast ka ise südamevalu.

7. Teie vahel tekivad erilised võnked, kui teineteist puudutate.

Temaga kohtudes on selline tunne, et avad esimest korda silmad ja näed, kui ilus su elu tegelikult on. Lisaks tekib sinus tunne, et see inimene on justkui sinu loomulik osa ja sina oled osake temast. Kui hoiate teineteisel käest jääb aeg seisma, ümbritsev ei loe. Olete ainult teie.

8. Teie suhe võib minna aeg-ajalt üle kivide ja kändude, kuid seda tugevamaks te kasvate. Hingesugulane on nagu sinu peegel, mis paljastab kõik parandamist vajavad kohad. Vahel võib see pisut valuski olla ja paljudel võib tekkida tunne, et tahaks põgeneda. Võib-olla just seetõttu ongi hingesugulastega suhtlemisel nii, et vahel tahaks minema joosta ja end ära peita. Kui olete teineteisest lahus, siis tunnete samas nagu oleksite koos, sest teie energiaväli on sama.

9. Oma hingesugulase juures tunned, et võid olla sina ega pea end kuidagi kaitsma. Hingesugulane on sinu parim sõber ja tiimikaaslane. Ta on inimene, kelle läheduses võid lollitada, olla veider ja näidata oma imelikku külge. Tunned end mugavalt ja sa ei pea mitte midagi kartma.

10. Mõistad, et hingesugulane tuli sinu ellu, sest tal on sulle õpetada midagi olulist. Su hingesugulane on sinu tähtsaim ja parim õpetaja. Ta esitab sulle väljakutseid aja ajab su aeg-ajalt hulluks. Ta toob sinus esile sinu kõige suuremad ihad ja on see, kes esitab teravaid küsimusi sinu väärtushinnangu kohta ning mida tõeliselt soovid. Mõned katkestavad suhte oma hingesugulasega aga liialt vara, kui ilmnevad esimesed lahkhelid. Nendest ei maksa lasta end aga heidutada, sest need, kes ei anna esimeste seas alla, kogevad midagi enneolematult toredat.

Foto: Unsplash

Allikas: huffingtonpost.com