1. Tee ainult seda, mis on sinu jaoks mugav

Ära ole paindlik. Öeldakse, et elu elatakse eelkõige enda jaoks ja igaüks ise on oma õnne sepp! Milleks teisele vastu tulla, ta ju juba armus sinusse sellisena nagu sa oled.

Ka elu teistes valdkondades pole mõtet end liialt tagant kiusata ega valdkonda süveneda. Ega joogaklassis iga harjutust, mis vähegi ebamugav on, kaasa ju ei pea tegema ja aktsiate ostmine ei eelda end enne turuseisu ja finantsuudistega kurssi viimist. Sama kehtib suhetega, miks astuda turvaliselt mugavustsoonist välja, et midagi teisiti teha ja end põhjuseta ebameeldivalt tunda?

2. Mitte mingi hinna eest — ära väljenda või üldse omagi tundeid, eriti kui sa oled mees

Tunded on ajaraisk! Tunnete kuulamine ja tundmine on nõrkadele. Tundeid avaldavad ainult äpud. Oma partneri peale võime siiski vahetevahel solvuda, sest ta lihtsalt ei saa meist mitte kunagi aru. Jäta endast sügav mulje ja varja oma sisemaailma, müstilised ja salapärased inimesed on ju nii põnevad.

3. Suhtu oma partnerisse kui iseenda klooni

Ära isegi ürita teist või tema omapärasid mõistma hakata. Tee õnneni käib ikka ja ainult üksnes iseenda tundmaõppimise kaudu ja kõik inimesed peaksid olema rohkem eneseteadlikud. Ajakirjas ju ka öeldi nii. Konfliktiolukorras tead sina täpselt, mis on must ja mis on valge, sa oled piisavalt ju asjadest teadlik!

4. Kohtingud on ainult sünni- ja aastapäevadeks

Netflix on täis häid sarju mida vaadata ja sotsiaalmeedia vajab ikka kerimist! Mainimata ei saa jätta ka kõiki neid nunnusid kassivideosid, mida oma vabal ajal vaadata ja jagada. Ah et su partner tahab välja minna? Mingu oma igavate sõpradega, aga vaadaku, et varakult koju tuleb.

5. Ära mingi hinna eest seksides midagi uut katseta

Poosid, mida te juba katsetanud olete, teevad oma töö väga hästi ära. Sa pole tegelikult isegi kindel, kas sul on millegi uue proovimise jaoks piisavalt paindlikkust või siis tahtmist. Kust üldse uusi poose õppida?

Kui su vanemad omal ajal oma tagasihoidliku sekseluga rahul olid, siis sa ei pea end samuti kellelegi tõestama. Veel vähem pead sa täieliku naudingu kogemiseks oma partnerit ja ennast uuel moel tundma õppima.Tagasihoidlikkus on voorus. Facebookis on üldse palju mõnusam istuda kui linade vahel higistada.

6. Ära unusta ühtegi partneri eksimust

See, kes andestab, saab ikka uuesti haiget. Tegelikult on hea mõte ehitada üles müür enda ja kaaslase vahele. Müür on multifunktsionaalne. See kaitseb sind vigade eest, mida su ebatäiuslik kaasa nii pidevalt teha armastab. Samuti tuleb müürist kasu, kui vahelduseks hoopis sulle etteheiteid tehakse. Sa ei vaja oma ellu sellist negatiivsust.

7. Halb tuju ela välja oma kaasa peal, ta on selleks just see õige inimene

Inimestel soovitatakse ikka oma emotsioonid läbi elada, neid ei tasuks mingi hinna eest enda sisse koguda. Kõige mugavam ja kergem viis end vahepeal mõnusalt välja elada, on teha seda oma partneri peal, kes on sul ju alati käepärast, kui vaja pisut auru välja lasta.

Allikas: www.myjoyonline.com