Jäär (21.3-19.4)
Algaval aastal pead taipama, et armastus ei too alati lõbu ja põnevust. Omad plussid on ka mugavusel ja turvatundel, mida püsiv kindel suhe pakub. Sulle meeldivad seiklused ja vaheldus, aga kui tahad, et keegi su kõrval jääks, siis pead leppima ka sellega, mida toob igapäevaelu.

Sõnn (20.4-21.5)
Algaval aastal pead taipama, et teod on tähtsamad kui sõnad, eriti südameasjades. On kerge kellelegi armastust vanduda ja lubadusi anda, aga sellega peab kaasnema ka valmidus oma sõna pidada. Süübi endasse ja uuri, millest või kellest tõeliselt hoolid, enne kui suuri sõnu teed.

Kaksikud (22.5-21.6)
Algaval aastal pead taipama, et armastus on tunne, aga ka valik. Sa pead valima, et kohale jääda või lahkuda, see ei kujune kuidagi ise välja. Sulle üldiselt ei meeldi kindlaid valikuid teha ja nende juures ka püsida, aga õige inimese leides on see õnneks lihtsam.

Vähk (22.6-22.7)
Algaval aastal pead taipama, et kellegi lahti laskmine tähendab rohkemat kui tema täielik eiramine ja temast möödavaatamine. Tõeline vabanemine saabub, kui andestad nii endale kui ka talle. Andestamine algab aga endast.

Lõvi (23.7-22.8)
Algaval aastal pead taipama, et kõik saavad vahel korvi või peavad armastatust loobuma. Nii et ära ole enda suhtes liiga karm, kui midagi sellist juhtub. Sa ei saa meeldida kõigile, aga see ei tähenda, et sa oled armuasjades täielik läbikukkumine ega vääri õnnelik olemist.

Neitsi (23.8-22.9)
Algaval aastal pead taipama, et sinust piisab. Ära juurdle kogu aeg, et kas see on ikka küllalt hea, mida suhtes olles ütled ja teed. Pead olema lihtsalt sina ise. Ära teeskle, et sulle meeldib miski, mis tegelikult ei meeldi. Sa oled kellegi jaoks just see õige - iseasi, kas olete juba tutvunud.

Kaalud (23.9-22.10)
Algaval aastal pead taipama, et armastus tähendabki parajat segadust, mis ei muutu iial täiuslikuks. Suhe ei peagi alati „korras" olema, on okei vaielda ja eriarvamusel olla ning ka sellest häiritud olla. Armastus ei too igavest tasakaalu ja harmooniat. Armastus nõuab pingutust, aga ka pingutamine ei too alati tulemusi. Lepi sellega.

Skorpion (23.10-22.11)
Algaval aastal pead taipama, et enda pidev võrdlemine teistega ei muuda olukorda kuidagi paremaks. Sa pole oma kaaslase eks. Teie suhe pole võrreldav kummagi eelmisega. Ja te pole ka ühegi teise paari moodi. Ära võrdle kohe üldse.

Ambur (23.11-21.12)
Algaval aastal pead taipama, et armastus peab ajale ja eemalolemisele vastu ainult siis, kui ise lased sel vastu pidada. Kaugsuhe ei pea võrduma pideva piinaga, kui jõuad sisemisele veendumusele, et armastus on tugev ja väärt säilitamist. Aga sellise otsuse saad teha ainult sina.

Kaljukits (22.12-20.1)
Algaval aastal pead sa taipama, et armastus pole alati kainelt seletatav ega praktiline. Armastus võib teha väga kurvaks, tulla täiesti „valel ajal" ja inimesega, kellega ratsionaalselt võttes ei soovi üldse end siduda. Lepi sellega ja edasine ei tundugi nii kohutav.

Veevalaja (21.1-18.2)
Algaval aastal pead taipama, et armastada saab ka inimest, kes ei ole su endise kaaslasega mingil moel võrreldav, ja sa ikkagi ei pea kahtlema, et kas tunne on tõeline. Sa ei pea oma väljavalituga kõiges kattuma ja ühiseid huvisid omama. Sa ei pea alati valima enda kõrvale sama tüüpi inimest kui seni. Lase elul end üllatada.

Kalad (19.2-20.3)
Algaval aastal pead taipama, et armastus on enamat kui romantilised žestid. Kes šokolaadi ja tosinate kaupa roose saadab, ei ole tingimata see õige. Armastus nõuab pingutust ja valmidust teise kõrval püsida. See on nii tõsine kui ka mänguline. See on kogumik vasturääkivusi, mis võivad viia õnne tippu ja ka kõige süngematesse paikadesse, kus oled eal viibinud.

Kui tahad rohkem suhete kohta lugeda, siis vaata: Suhted.ee