Jäär (21.03-19.04)
Pead leidma partneri, kes on sama spontaanne ja seikushimuline nagu sa ise. Kui talle meeldib eelkõige kodus istuda, siis hakkab see sind ruttu tüütama ja võib tekitada isegi tunde, et ta hoiab sind tagasi.

Sa ei saa sellise asjaga leppida, nii et inimene, kellega tasuks abielluda, peaks soovima vabal ajal kodust välja minna ja „midagi teha". Ta peab sinu kombel leidma, et parim puhkus on eri asjadega hõivatud olla.

Sõnn (20.04-21.05)
Sa vajad abiellumiseks inimest, kes on täiesti usaldusväärne, ei mingeid „aga"-sid. Sa oled ausalt öeldes teiste suhtes alati natuke paranoiline ega eelda, et nende kavatsused on tingimata head.

Sinu partner ei tohi seega anda alust kõhklemiseks. Ta ei ürita sind armukadedaks teha, keeldub mänge mängimast ja näitab alati välja, kui palju ta sinust hoolib. Selline suhe muudab sind õnnelikuks ega tundu pingutav.

Kaksikud (22.05-21.06)
Vajad partnerit, kelle elurõõm ei jää sinu omale alla. Ta peab olema kirgliku loomuga ja paindlik, valmis muutustega kaasa minema, mida elu toob. Leia enda kõrvale inimene, kellega laupäeva hommikul kodus elutuppa tekkidest ja patjadest telki ehitada ning neljapäeva õhtul ootamatult kodumaa teise otsa sõita, et loodust nautida.

Teisisõnu, pikalt saad koos olla inimesega, kes mõistab su seikluslikku poolt ja laseb endaks jääda, sest on ise tõenäoliselt samasugune. Kui su põhiolemus talle ebamugavust valmistab ja ta sind koguni lapsikuks või ebaküpseks peab, siis pole siit „head nahka" oodata.

Vähk (22.06-22.07)
Su partner peab olema emotsionaalselt küps ja kindlasti mitte lapsik. Kui ta püüab mänge mängida, sind armukadedaks teha või keeldub probleeme täiskasvanute kombel arutamast, siis valmistab temaga kaua koos olemine sulle kannatusi.

Lühidalt: abiellu inimesega, kes tunneb ennast, oskab rahu säilitada ja on valmis teist inimest armastama.

Lõvi (23.07-22.08)
Sinu pikaajaline partner peab olema suuteline sinu üle uhkust tunda ja alati sinu vastu huvi tundma. Kui ta vajaks sama palju tähelepanu kui sina, siis ei pea te koos kaua vastu.

Kasuks tuleb, kui ta on pigem tagasihoidlik ja tasase loomuga, sest siis ei sega teda, et sa püüad enamasti tähelepanu endal hoida. Ideaalsel juhul meeldib talle sind toetada ning ka see, et sina teid seltskondlikes vetes edasi vead.

Neitsi (23.08-22.09)
Sa vajad enda kõrvale inimest, kes hindab väärtusi, mida just sina teie suhtesse tood, mitte ei pea sind igavaks või ei püüa sind ära kasutada või endale allutada. Näiteks, kui sa planeerid midagi just teie kahe jaoks, siis ta on selle üle tänulik, ilmub õigel ajal kohale ja üritab asjaga kaasa minna ka siis, kui olukord on tema jaoks võõras.

Aga sa ei taha olla see, kes pidevalt rohkem vaeva näeb ja keda endastmõistetavalt võetakse. Kui kaaslane ei oska tänulik olla, ei hooli võrdsusest ega samaga vastamisest, siis pole ta sulle õige.

Kaalud (23.09-22.10)
Su partner peab olema vaimselt avatud - talle meeldib rääkida ja selle abil nii end avada kui ka kaaslasi paremini mõistma õppida. Lapsik inimene, kes draamatab ja tülitseb, ainult väsitab sind.

Kuna sõbrad ja pere on sulle tähtsad, siis peab ka su pikaajaline partner oskama selliseid sidemeid hoida ja hinnata. Nii et sobiv partner on selline, kellega saad harmoonilise paari moodustada, nii kodus kui ka seltskonnas.

Skorpion (23.10-22.11)
Sinu partner peab olema vaimselt tugev, mitte selline, kes isegi väikestest probleemidest kergesti end häirida laseb. Sulle meeldib sirgjooneline ja aus olla, nii et kui kaaslane sellest väga häiritud on, siis te ilmselt kaua koos vastu ei pea. Pealegi on tugevad inimesed sulle üleüldse palju sümpaatsemad.

Leia enda kõrvale kaaslane, keda saad võrdsena kohelda, siis võid temaga ka õnne leida.

Ambur (23.11-21.12)
Üle kõige vajad sa pikaajaliseks partneriks inimest, kellel on võrratu huumorimeel. Kellel seda pole, seda ei peaks abiellumise mõttes isegi kaaluma - ta peaks sind lapsikuks ja kergemeelseks, sest sulle meeldib pulli teha ja raskustest huumori abil üle saada.

Su kaaslane peab olema vääriline partner läbi elu kestval missioonil nii iseend kui ka maailma rohkem naeratama panna.

Kaljukits (22.12-20.01)
Ta peab olema ambitsioonikas. Kui ta soovib iga päev vaikselt oma töö ära teha ja ülejäänud õhtu vaikselt kodus chill'ida, siis peab ta leppima sinust erineva kaaslasega.

Vajad kedagi, kes nii endale kui ka teistele pidevalt väljakutseid esitab - muidu hakkaks sul tema kõrval lihtsalt igav. Nii et abiellu inimesega, kellega saad oma seltskonna esipaari moodustada, mitte sellisega, keda pead kogu aeg „järel vedama".

Veevalaja (21.01-18.02)
Sinu partner peab oma peaga mõelda oskama ja - veelgi tähtsam - piisavalt eneseteadlik olema, et seda ka soovima. Ta peab teie vestlustele isikupära lisama ning seda isiklike mõtetega rikastama, mitte lihtsalt sind vaikides (või suu ammuli) kuulama. Sa poleks kunagi õnnelik pinnapealse inimese kõrval, isegi kui tal on mitmeid häid omadusi.

Leia partner, kes vaimsel pinnal sinuga võrdne on, ja sa võid leida temaga koos pikaajalise õnne.

Kalad (19.02-20.03)
Vajad enda kõrvale inimest, kes toetab ja innustab sinu tundlikku ja loovat sisemaailma. Selline loomus on Kaladele nii omane ja vajalik, et kui partner seda hinnata ei suuda, on teil raske koos olla.

Ideaalne partner on selline, kes õhinaga ootab, et saaks su järjekordse kirjutise, pildi või muu loominguga tutvuda, sinu tehtud toitu süüa, sinuga koos mingit hobitegevust proovida...

Milles iganes su loominguline pool avaneb ja särab, see on parim osa sinust, ja kui partner seda ei hinda, on temaga enda pikemalt sidumine mõlema jaoks ajaraisk.

Kui soovid rohkem suhete kohta lugeda, siis vaata: Suhted.ee