Selles kuus sündinud mehed on väga lõbusad kaaslased. Nad on tüübid, kellele meeldib lollitada ja naerda. Kui tülitsete, siis peamiseks põhjuseks on tema lapselikkus ja sinu soov, et ta oleks pisut täiskasvanulikum. See on aga palju parem variant, kui tüüp, kes ei mõista üldse nalja. Jaanuarikuus sündinud inimesed on taktitundelised ja arvestavad teiste tunnetega. Nii et võid end pidada küllaltki õnnelikuks.

Veebruar

Sõbrapäevakuul sündinud mehed on ka tegelikult romantikud. Kahtlemata oskab su abikaasa valmistada sulle alati kõige toredamaid üllatusi. Probleem on aga siis, kui ta kipub flirtima teiste naistega. Samas pole sellepärast mõtet aga liialt muretseda, sest päeva lõpus oled ikkagi sina päike tema taevas.

Märts

Naistepäevakuul sündinud mehed on targad. Nad loevad kiirelt, on head matemaatikas, saavad asjadest ruttu aru ja võivad teha mitut asja korraga. Tõenäoliselt on tema amet seotud ülikooli või juhtimisega. Igal juhul on see midagi, kus on vaja head aju. Kui tunnedki tema suhtes negatiivseid emotsioone, siis sellepärast, et ta paistab sinust jälle igas asjas targem. Sellepärast pole aga mõtet muretseda, sest tark mees on kka parem, kui mingi loll lontu.

Aprill

Naljakuul sündinud meestele loevad detailid. Nad soovivad igat asja viimistleda täiuslikkuseni. Ära sis sellepärast närvi mine. Kui kaua tehtud kaunikene on saanud aga valmis, tunnete end seitsmendas taevas. Asjad lähevad sujuvalt ja kui hea tulemus on käes, ei mäleta sa mingist vihast enam midagi. Kui oled koos aprillis sündinud mehega, siis võid kindel olla, et ta hindab kõige puhul kvaliteeti, mistõttu ei pea sa kunagi pettuma tema valikutes.

Mai

Maikuus sündinud on väga reisihimulised. Pikk vahemaa, näiteks kümme kilomeetrit, on su mehe jaoks väike jalutuskäik. Ta on vägagi seiklushimuline, aga mitte selles mõttes, et sebiks aga võõraid naisi. Pigem tahab ta avastada maailma ja viib su kohtadesse, kuhu sa poleks muidu iialgi sattunud. Ta teab täpselt mida teeb ja vahel on temaga pisut raske sammu pidada.

Juuni

Suve alguses sündinud meestele meeldivad ekstreemsused. Juunikuus sündinud meestega abiellumine on tore, sest nad teavad väga hästi, kuidas armuleek hästi elus hoida. Loomulikult on äärmuslikkusel ka omad halvad küljed, kuid armastad oma meest sellele vaatamata.

Juuli

Selles kuus sündinud mehed on head kõiges, aga armastus on see, milles nad on parimad. Juulikuus sündimine tähendab, et neil on justkui looduse poolt antud oskused sind tingimusteta armastada. Mitte iial ei väsi nad sind naerma ajamast isegi siis, kui oled morn ja tusane ning kogu elu tundub lootusetu. Juulikuus sündinud mehega abiellumine on hea idee, sest leiad temas armastuse terveks eluks.

August

Augustis sündinud mehed on väga jäärapäised, kuid samas ka targad. Nad on väsimatud vaidlejad ja teevad seda seni, kui nendega nõustud. Selles kuus sündinud meestel on suur süda. Nad on suurepärased ja ainulaadsed abikaasad, kellesugust sa mujalt ei leia . Kui kuskil on vaja olla ja midagi teha, võid nendele kindel olla. Tõenäoliselt pole sul sellise mehega tervet seeriat romantilisi fotosid, aga teil on palju suurepäraseid mälestusi.

September

Seiklushimuline härra september on tüüp, kes ostab lennupiletid lahedasse sihtkohta ja teavitab sind sellest viimasel hetkel. Vahel mõtlevad nad asjade suhtes pisut üle, kuid nad teavad, kuidas suuri hetki vääriliselt nautida. Kui vajad tuge, on nad sinu suhtes hellad ja hoolivad. Kui lähed üle käte, võivad nad ka kurjad olla. Härra september kuulab oma südame häält ja vahel leiab end seetõttu sekeldustest, kuhu ta poleks soovinud sattuda. Samas oled sina aga alati esimesel kohal.

Oktoober

Kui su abikaasa on sündinud oktoobris, on ta tõenäoliselt muhe ja äärmiselt jutukas. Ta on terane, oskab anda suurepärast nõu ja võib arutleda oskuslikult millest iganes. Ta suudab viia su unistustemaale juba ainuüksi oma haarava jutuga. Kui hakkad talle kurtma, miks ta sind kuidagi pahandas, suudab ta tusase tuju eemale peletada ja mõni hetk hiljem naerad südamest, olles unustanud kõik halva.

November

Novembrikuus sündinud mehed on suurepärased rüütellike žestide tegemisel. Vahel tundub, et keegi oleks neile justkui käsiraamatu ulatanud, milles on kirjas parim lahendus igale kui viimsele olukorrale. Sinu probleem võib olla selles, et sul polegi kunagi probleemi. Kui ta teeb midagi, mis sind häirib, siis sa ei pane seda kunagi pahaks, sest ta teeb sinna juurde ka midagi sellist, mis teeb südame soojaks.

Detsember

Need mehed on kõige rahulikumad, keda oled elus kohanud. Armud temasse iga päev natuke enam. Isegi, kui teie eluteele peaks ette astuma mingi täielik kaos, siis detsembris sündinud tüüp jääb kahtlemata selle keskel rahulikuks. Ta on sinu pidevalt muutuvas maailmas nagu kindel kivi , millele võid alati toetuda. Ükskõik, kui rasked ajad sul parajasti elus on, sinu detsembrikuus sündinud mees aitab sul nendest võitu saada. Ta hoolib sinust ja on igal moel hell.

Foto: Shutterstock

Allikas: thoughtcatalog.com