Uurimustöö, mille avalikustas American Sociological Review, näitas, et mehed kes kulutavad rohkem aega, tehes traditsioonilisi majapidmistöid, saavad vähem seksi, kui mehed, kes teevad rohkem jõudu nõudvaid töid, nagu parandamine ja aias töötamine.

Naistele meeldivad mehed, kes rakendavad oma jõudu ja kes on lastele armastavad isad

Uuringust selgus, et naistele meeldib see, kui neile abi pakutakse, aga kui mehest hakkab kodus juba perenaine saama, siis on ta naise silmis juba abiline ja mitte enam mees. Niisiis mehed, aidake kodus oma naisi, aga vaadake, et tolmupühkimisega liiale ei lähe!

Oluline pole see, et kodused tööd jaotatakse vastavalt soole, pigem peaks keskenduma sellele, et kindlad tööd jaotuksid vastavalt huvile ja sellele, kes millega paremini hakkama saab. Meest tavaliselt ei huvita, kas lastel on omavahel kokkusobivad riided ja naist ei huvita, kas vahetatakse kuskil õlid ära või mitte.

Huvitav on see, et uuringute kohaselt kasvatavad kodutöödes osalevad mehed edukamaid tütreid. Nii et kulla mees, kui sul on kodus tütar kasvamas, siis kääri aga käised ülesse. Loe SIIT!

Paarid vajavad seda, et istuvad maha ja arutavad läbi, kes peaks mille eest vastutatav olema. See lõpetab tülid. Selline käitumine toob ka magamistuppa uued tuuled, sest suhtest kaob vastastikune solvumine tegemata tööde või vale tööjaotuse pärast.

Mida naised tegelikult noortelt isadelt ootavad, sellest loe SIIT!

Uuringus jõuti järeldusele, et toimivaks suhteks pole tähtis mitte niivõrd see, kuidas ja milliste traditsioonide järgi on mehi ja naisi eelnevalt kasvatatud ja millised on soolised stereotüübid. Pigem peaks tegema seda, mis just konkreetsele perele sobib. Tuleb olla teineteise jaoks olemas ja ühiselt panustada nii kodu kui laste eest hoolitsemisse.

Missugust tüüpi isa on sinu lapsel, seda vaata SIIT

Niisiis mehed, vahetevahel oma lastega midagi huvitavat teha ja ka puud ära lõhkuda, see tuleb kasuks kõigile: lastele, naisele, kes oma meest selle kõige pärast jumaldab ja mudugi mehele endale, sest rahulolev naine muudab rahulolevaks ka mehe.