9. novembril tähistatakse Lennusadamas isadepäeva, mille raames toimub põnevaid tegevusi kogu perele. Lennusadama kohvikus MARU on isadepäeva puhul erimenüü ning kõikidele isadele pakutakse tasuta pannkooke.

Alates kella 12.00st on avatud meisterdamise töötoad ning korraldatakse nuputamis- ja otsimismänge. Lastele näidatakse muuseumi kinos multifilme ja igaüks saab jätta oma jälje Lennusadama isadepäeva ühisjoonistusele.

Uute atraktsioonidena on avatud elevust pakkuv triibutuba ning tuulekamber, kus saab katsetada oma sügisriiete tuulepidavust. Kiigata saab ka ehtsasse suplusmajja ning harjutada kõnnakut meremoe catwalk’il.

Lennusadam on avatud 10.00 — 19.00, isadepäeva eriprogramm algab kell 12.00 ja lõpeb 16.00. Sissepääs muuseumipiletiga.

Kaitseväe isadepäev Paides


Üritus toimub seekord Paides, kuna kaitsevägi ei taha nii suure ürituse puhul muutuda pealinnakeskseks. Kõik ei saa Tallinnasse sõita, Eesti keskpunkt on selleks ideaalne paik. Samuti tuleb sellise ürituse korraldamisel pidada silmas asukoha võimekust. Ehk siis suur ja avar saal kus toimetada, mängida, joosta, kontserte kuulata ning tehnikanäituseks parajat pinda.

Oodatud on kõik inimesed. Vanad ja väetid (meil on ajateenijad, kes aitavad, suunavad) lapsed (sest neile on batuudid ja mängud), emad, isad, sõpruskonnad. Absoluutselt kõik. Ja keegi ei pea muretsema raha pärast. Üritus on tasuta.

Ajakava:

10.00 Alustab kaitseväe orkester
10.40 Tantsijad “Kõver küünarnukk”
11.00 Grete Paia
11.50 Kaitseministri kõne
12.00 Kohalike ja muidugi ka külaliste rõõmuks rahvatantsijad Paide Gümnaasiumiist ja Paide Ühisgümnaasiumist- 2.-3.klasside tantsurühmad, 5.-6.klasside tantsurühmad, noorte segarühmad ja Paide Ühisgümnaasiumi vilistlased.
12.30 Politsei demo
12.50 Auhindade loosimine
13.10 Karl-Erik Taukar

Isadepäeva hommikul korraldab liikluspolitsei Paide ümbruses reidi. Seekord pole eesmärk kõiki alkomeetrisse puhuma panna või kõigi autojuhtide kiirus fikseerida, pühapäeva hommikul otsitakse üles paid isad. Seekord on meil paide isade päev. Jah, liiklusrikkujaid meil ei tolereerita kuid politsei pöörab peatähelepanu tublidele isadele, kes oskavad teadlikult käituda ning muretsevad oma pere turvalisuse eest. Nad saavad ka premeeritud.

Isadepäev Tartu ülikooli kunstimuuseumis: muumiate saladused


Isadepäeval, 9. novembril kell 11-14 toimub Tartu ülikooli kunstimuuseumis põnev perepäev, kus saab tutvuda kunstimuuseumi kogusse kuuluvate muumiatega, avastada mumifitseerimise saladusi ning meisterdada skarabeuseid.

Perepäeval uurime, kuidas kaks iidset Egiptuse muumiat Tartusse on rännanud ja mida teadlased nende kohta välja on uurinud. Kõikidel väikestel ja suurtel on võimalus tutvuda mumifitseerimis-võtetega ning proovida oma käteosavust mini-muumiate mähkimisel. Hea õnne talismaniks saab igaüks endale meisterdada skarabeuse.

Isadepäeva perepäevale pääseb meisterdamistoa piletiga, mis maksab 3 €. Isadele on sissepääs tasuta!

Kõik kunstimuuseumi perepäeva külastajad saavad tasuta uudistada ka isadepäeva programmi Tartu ülikooli muuseumis Toomemäel.

Allikas: ut.ee

Isadepäeva pidulik kontsert “Isa suudab” Estonia kontserdisaalis


Eesti Naislaulu selts ja Eesti Naisliit kutsuvad kõiki Isadepäeva pidulikule kontserdile Estonia kontserdisaalis 9. novembril kell 12. Üritusel valitakse ka 17. korda Aasta Isa.

Aasta Isaks võib kandideerida Eesti vabariigi kodanik, kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks tublit last; kes on oma töös pädev ja tunnustatud ning on perekonna väärtustamise heaks eeskujuks ka väljaspool oma perekonda.

Isadepäev Vormsil

Kuna jahihooaeg on aktiivselt käimas ja nädalavahetused on paljudel saarte isadel kinni, otsustasime korraldada isadepäeva paar päeva enne õiget tähtpäeva.

Kõik lapsevanemad on oodatud reedel, 7. novembril kell 19.00 Vormsi kooli, et tähistada isadepäeva.

Etteasted Vormsi lasteia ja kooli kasvandikelt.

Pakume kooki, kohvi ja mahla.

Allikas: Tule Vormsile

Põhjakeskuse isadepäeva perepidu


Põhjakeskuses toimub 9. novembril, pühapäeval, juba traditsiooniks muutunud suur ISADEPÄEVA perepidu! Üritusel saavad lapsed koos isadega osaleda võistlusmängudes, sportida ja tutvuda huvitavate ametitega. Ürituse eesmärk on isa, kui kaitsja, aga ka kasvataja ja õpetaja rolli väärtustamine.

Päevakava:

12.00 Isadepäeva tervitus — Lääne-Viru maavanem Marko Torm
12.10 Väike-Maarja puhkpilliorkester
12.30 Hiid-Crocs’i jooksuvõistlus ja Crocs’i mehikese ülevalhoidmine
13.00 Väike-Maarja puhkpilliorkester
13.20 Spordiklubi Sakura SUMO demo. Kohal Kaido Höövelson
13.40 BC Tarvas vabaviskevõistlus
14.00 Nabaratooriumi tantsud
14.20 Rakvere Võrkpalliklubi oksjon
14.40 Rakvere Spordikeskuse sangpommivõistlus ja Powerball
15.00 Esteetika- ja Tantsukool
15.30 Autasustamine: fotojaht „Paps ja laps“, disc-golf’i võistlus, BC Rakvere Tarva vabaviskevõistlus, siseorienteerumine, hiid-Crocs’i vise jne

12.00-15.30 toimuvad parklas disc-golfi võistlused, hiid-Crocs’i vise, lustlik suusavõistlus, osavusmängud jpm.
13.00-15.00 bagisõidud mäe peal.

Allikas: Põhjakeskus

Isadepäev Loodusmuuseumis

Isadepäeval, 9. novembril ootame kõiki loodushuvilisi lapsi koos isadega Loodusmuuseumisse!

Kell 13.00-13.45 toimub Loodusmuuseumi ümbruses linnalooduse retk “Imetajad linnas”, juhendaja Triinu Tõrv.

Kell 12.00-14.00 on muuseumis avatud mikroskoobituba, juhendaja Kaja Sepper.

Sissepääs muuseumipiletiga.

Isadepäeva tõukerattamatk Taevaskojas


Kui sinu isale meeldib värske õhk, kaunis loodus, aktiivne tegevus ja alati proovida midagi uut siis “Tõukerattamatk Taevaskojas” pakub just kõike seda.

Matk toimub 9 novembril kell 12:00. Kogunemine ja algus Taevaskoja Puhkekeskuse territooriumilt.

Matk kestab orienteeruvalt 2 tundi.
Rohkem infot matka kohta vaata siit !
Isadepäeva puhul on matk kõigile 30% soodsam !
Hind isadele, emadele: 10€ osaleja
Lastele vanuses 9-17 eluaastat 7€ osaleja
Hind sisaldab: matkajuhi teenust, tõukeratta renti ja rattakiivrit.

Registreeri matkale lehe all olevas vormis või võta ühendust telefoni teel +372 55 682 737

Ole kiire, sest matkale mahub ainult piiratud kogus osalejaid!

Allikas: Puhka Looduses

Isadepäev Viljandis Sakala Keskuses


Pühapäeval, 9. novembril tähistatakse Sakala Keskuses Isadepäeva.
Kell 13 esinevad Sakala Keskuse saalis Piip ja Tuut etendusega “Piip ja Tuut kontserdil”. Etendus on tasuta. Pärast etendust saavad lapsed koos isaga meisterdada isadepäeva kingituse ja jäädvustada kena päev perepildile.

Pärast etendust on võimalik koos oma kalli isaga meisterdada üks tore isadepäeva kingitus: eripärane õnnitluskaart, pidupäeva lips või või mehine messingtraadist käevõru.

Lisaks meisterdamisele saab meeli saab teritada malemänguga.

Allikas: Sakala Keskus