1. Ta väärtustab sind

Mida rohkem oma kaaslast väärtustad, seda kallim ta sulle on ja seda vähem oled valmis riskima tema kaotamisega või talle haiget tegemisega. Tõeliselt hea mees armastab oma naist ja ei seaks mitte kunagi oma suhet ohtu.

2. Hea kaasa tahab vaid sind

Räägitakse, et inimestel on bioloogilised vajadused ja monogaamia on paljudele mõistetamatu. Sealt tuleb aga rida petmisi, sest ei suudeta oma kaasale truuks jääda ja mittesellepärast, et ei soovitaks vaid tahetakse erinevaid kogemusi teistega olemise näol. Ja salamisi testida, kas äkki keegi teine siiski oma partnerist parem pole. Hea mees on aga otsustanud oma naisele truu olla ja nii lihtne see ongi. Ta kõnnib oma südame ja mõistuse, mitte oma ihade järgi.

3. Ta peab armastust tähtsamaks kui seiklusi

Heas ja tervislikus suhtes on palju rohkem rahuldust pakkuvaid asju kui vaid seks. Suhted, mis põhinevaid vaid seksil on pinnapealsed ja tühjad ning kergesti purunevad. Kui kaks inimest üksteist tõeliselt armastavad, elab see suhe üle ka raskused ja seetõttu on heale kaasale olulisem vaimne ja hingeline side kui "põnevad" üheöösuhted.

4. Heal mehel on südametunnistus

See on küll lihtne põhjus, kuid selle eest tähtis. Hea kaasa mõistab, et isegi kui ta oma naist petaks, siis hiljem vaevaks teda pidev süütunne. See muudab aga edasise kooselu võltsiks ja raskeks.

5. Hea mees austab oma naist

Petmine on lugupidamatu ja teisele valetamine ning igas mõttes ebaaus. Truu ja aus kaasa väärtustab oma naist ja arvestab nii tema kui ka enda soovidega võrdselt.

6. Ta on piisavalt enesekindel

Heal kaasal pole enesekindluse tõstmiseks vaja käia nii-öelda vallutusretkedel baarides ja klubides, et aeg-ajalt endale meenutada, kas ta on ikka piisavalt tasemel või mitte. Tore ja mõnus mees on piisavalt enesekindel ja talle piisab oma naisest, sest ta on just temaga kõige õnnelikum.

7. Hea mees austab ennast

Kirjanik C. S. Lewis on öelnud, et rikkumatus ja ausus on õilis isegi siis, kui mitte keegi ei vaata. Mõned mehed ei peta oma kaasat, sest nad kardavad vahelejäämist. Hea mees ei peta oma partnerit hoopis seetõttu, et ta lihtsalt ei taha ja see oleks mõlema suhtes ebaõiglane. Ta ei vaja seda, sest ta austab ennast ja tal on standardid, mis teevad temast tema.

8. Ta ei põgene saba jalge vahel

Petmine on lihtsaim viis väljumaks halvast suhtest. See on lihtne, sest nii võib kindel olla, et hoopis tema jäetakse maha ja ta saab seeläbi hoiduda igasugusest "jamast". Hea mees näeb aga suhte nimel vaeva, kui tulevad raskemad ajad või teel on mõni takistus. Ta on mõistev ja arvestab nii enda kui ka oma kaasaga. Kui ta saab aga aru, et suhe on läbi, siis eelistab ta rahulikult rääkida ja võimaliklt sõbralikult lahku minna.

9. Hea kaasa väärtustab oma mainet

Asi pole mitte ainult selles, kas naine saab teada ja jätab maha, vaid kogu maines üleüldiselt. Pole küsimustki, millise mulje jätab teistele inimene, kes petab isegi oma kõige kallimat.

10. Hea mees ei pööra kunagi oma sõbrale selga

Tervislikus ja heas suhtes ei ole inimesed mitte ainult paar vaid ka parimad sõbrad, kes jagavad kõike ja toetavad üksteist ka raskeimatel hetkedel. Seetõttu ei pööra ükski hea kaasa oma partnerile selga, sest ta on ühtlasi ka tema parim sõber.

11. Tal lihtsalt pole petmiseks aega

See ei tähenda, et hea mees on hõivatud saja tegevuse ja kümne hobiga ning temaga koos olemiseks tuleb kalendrid välja võtta ja aeg kirja panna. See tähendab hoopis, et ta veedab iga oma võimaliku vaba hetke oma naisega ja ta käi vabal ajal baarides hängimas, et uusi tutvusi leida.

Allikas: youtango.com