Kuidas tead, et sinu, sinu kaaslase või sinu lapse isiksuse tüüp on just ISTJ?

1. Inimesed on sind kutsunud vanaks hingeks või vanamoeliseks

ISTJ inimesed väärtustavad traditsioone. Seetõttu on nad aeg-ajalt küllaltki vanamoelised ega lähe mõtlemata tundmatutele radadele. Neile meeldib tuttav ja kindel. Nad teavad asju teinekord ka õppimata.

2. Sinu jaoks mõnus päev kulgeb kodus

Tõenäoliselt meeldib sulle küpsetada või valmistada perele maitsev õhtusöök. Sa naudid kodus olemist igal võimalusel. Hea keskkond on sinu jaoks tähtis.

3. Inimesed tulevad küsima just sinu nõu, kui nad soovivad kellegi realistlikku arvamust

ISTJ tüüpide jaoks on vastutusel väga suur roll. Nad saavad aru, et iga võetud kohustusega kaasneb vastutus. Kui kellelgi on vaja abi otuse tegemisel, laste hoidmislvõi mõne muu asjaga, pöördutakse ikka ja jälle just ISTJ tüüpi inimese poole.

4. Tunned rõõmu väikestest asjadest

Proovid uut retsepti ja kook tuleb välja - suurepärane. Keegi kutsub sind parki jalutama - ideaalne. ISTJ tüüpi inimene tunneb rõõmu väikestest asjadest nagu meisterdamine, küpsetamine, suhtlemine, milleg või kellegi eest hoolitsemine. Tal ei ole vaja juua pudelit veini, et olla lõbus.

5. Tõenäoliselt töötad juhtival kohal

Võid olla ka raamatupidaja, finantsinimene või teadlane. Tihte meeldib ISTJ inimestele tegeleda numbritega. Kuna seda tüüpi inimesed on väga püüdlikud, kohusetundlikud ja suhtuvad oma töösse austuse ja vastutustundega, võib julgelt väita, et ISTJ tüüpi inimestel ei ole raskusi hea töö leidmisega.

6. Tõenäoliselt ei meeldi sulle muutused ja ootamatused

ISTJ inimestele meeldib rutiin ja turvalisus. Kui tunned, et töö ei saa korralikult tehtud või tunned suutmatust ennustada, mida teised inimesed teha plaanivad, tunned ennast ebamugavalt. See võib lõppeda ärritumisega ja leiad end täbarast olukorrast. Paljud ütlevad, et oled perfektsionist.

7. Sulle loeb rohkem õiglus kui teiste tuju tõstmine

See on üks peamisi põhjuseid, miks sinu suhetes tekivad lahkarvamused. Sinu jaoks on tähtis, et võidaks loogika ja täpsus. Isegi siis, kui see ei pruugi teistele meeldida.

8. Ausus on sinu parim omadus

ISTJ tüüpi inimesed on nii ausad kui võimalik. Ühtpidi on see hea, ent teisalt võib see ka ebameeldivusi kaasa tuua. Sõltub olukorrast.

9. Inimesed teavad, et sinuga on turvaline

Sulle meeldib rutiin, turvalisus ja oled aus. Seetõttu teavad inimesed, et saavad su peale loota, sind usaldada ja tunnevad end sinu läheduses hästi.

10. Sind teatakse selle järgi, et teed oma perekonna ja sõbrad õnnelikuks

ISTJ tüüpi isiksused on mingis mõttes inimeste rahuldajad. Neile on omane pingutada teiste heaolu pärast ja hoolitseda selle eest, et sõbrad ja perekond tunneksid ennast hästi.

11. Üldjoontes oled väga rahulik ja praktiline inimene

Oled realistlik oma eesmärkide suhtes ning liigud nende suunas tasa ja targu. Ärevus ei ole sinu teema ja isegi kui tunned seda korraks, on see ajutine.

12. Perfektsionism võib su kramplikuks muuta

Perfektsuse taga ajamine on sinu Achilleuse kand. ISTJ tüüpi inimeste soov on teha kõike ideaalselt.

ISTJ tüüpi inimesed on väga head ka suhetes. Nad on täpselt sellised, kellega soovitakse abielluda ja pere luua.

See on loogiline, sest nad on ausad, peavad lugu traditsioonidest ja neile meeldib olla kodus. Paljud inimesed oleksid vaimustuses, kui nad saaksid oma emale kedagi sellist tutvustada. Samas peavad ISTJ tüüpi inimesed ka ise vaeva nägema, et olla vastaspoolele atraktiivsed, sest nad võivad esmapilgul ka veidi igavad tunduda. ISTJ inimesele sobiv kaaslane on ausameelne ja kokkulepetest kinni pidav inimene.

Mis puutub suhetesse, siis on kolm peamist suhterikkujat, mis ISTJ inimese teele ette tulevad. Esiteks on ISTJ inimesega koos olles väga lihtne rutiini langeda. See tähendab, et aktiivsem suhtepool peab pingutama, et tuua suhtesse uut ja värsket. Teiseks, kuna ISTJ inimesed on küllaltki kangekaelsed, sest neile loeb õiglus ja loogika, on nendega ka lihtne tülli minna. Kolmandaks, ISTJ inimeste vajadus kõike kontrollida võib samuti miinuseks osutuda.

Üldiselt on ISTJ tüüpi inimesed suurepärased ja nad soovivad alati pikaajalist suhet. Kui oled aga inimene, kellele meeldib turvatunnet tagav rutiin, kodu, kindlustunne ja pead lugu traditsioonidest ning usaldusest, on ISTJ inimtüüp just sulle.


Allikas: yourtango.com