Lapsehoroskoop: õpi oma last tundma — sodiaagimärk annab vihjeid, kelleks ta kasvab!

Foto: Shutterstock

Oma lapse käitumisele võid leida selgituse tema tähemärgiga tutvudes. Loe ja vaata, kas sinu lapse iseloom vastab tema sodiaagimärgi kirjeldusele.
Loe edasi...

Emahoroskoop: kuidas sinu tähemärk emarolliga hakkama saab?

Foto: Shutterstock

Milline sa emana oled? Selleks, et iseennast või ka oma ema emarollis mõista, on astroloogia suurepärane abimees. Sa võid isegi juba enne lapsesaamist teada saada, milline ema sa tulevikus oled.
Loe edasi...

Harvardi psühholoog õpetab: kuidas kasvatada häid lapsi

Foto: Shutterstock

Lapsevanemate suurim peavalu on see, kuidas ometi kasatada oma lapsest selline inimene, kelle kohta öeldakse ainult häid sõnu. Tundub võimatu? Tegelikult on see imelihtne ja vaja on ainult sinupoolset pühendumist ning tahet.
Loe edasi...

Kas tead, et sündimise päev võib mõjutada tervet elu? Vaata, kuidas!

Foto: Shutterstock

Mis päeval sündisid sina ja mis päeval sündis sinu laps? Selles artiklis tuleb juttu sellest, millega erinevaid nädalapäevi astroloogias seostatakse ja kuidas nädalapäev, mil sündisid, sinu iseloomule mõju avaldab.
Loe edasi...

PÕHITÕED, mis aitavad hoiduda viirushaigustest

Noorte Hääle fotolavastused

Kas teadsid, et aevastades ei tasugi kätt suu ette panna ja et kuum jalavann on parim, mida esimeste haigustunnuste korral teha? Kordame siinkohal üle mõned põhitõed, kuidas viirushaigusest hoiduda, mismoodi nakatumise korral käituda ja milline peaks olema järelravi.
Loe edasi...

Mees peaks naise alati esikohale seadma, eriti neil viiel juhul

Foto: Shutterstock

Iga mees peab oma naist kohtlema nagu kuningannat, andes talle kogu tähelepanu ja ustavuse, mida naine väärib.
Loe edasi...

Teadlased selgitasid välja, millest koosneb õnnelik abielu

Foto: Shutterstock

Teadlased tegid uuringuid ja jõudsid samade järeldusteni, mida pikka aega õnnelikus abielus olevad paarid juba ammu teavad!
Loe edasi...

Kaks maagilist sõna, mis mehe KOHE sinu külge seovad

Foto: Shutterstock

Pane nüüd tähele, sest on ainult kaks sõna, mis mehe pühenduma ja end siduma panevad.
Loe edasi...

Mees, analüüsi ennast: need on kaheksa inetut viisi, kuidas ei peaks kunagi oma naisega käituma

Foto: Shutterstock

On mõned päris ebameeldivad asjad, mis ei peaks ühte head suhet õõnestama. Mees, vaata üle, kas ehk sinulgi pole neid nõmedaid harjumusi, mis sinu suhet hävitavad.
Loe edasi...

Kui sinu kallim teeb neid asju, siis ära abiellu temaga mingil juhul!

Kas sinu kallim on abieluks valmis?

Abielu on inimeste elus suur ja tähtis samm ning kõigi ilusate ootuste kohaselt peaks see vastu pidama ka elu lõpuni. Loomulikult on kõigil meil erinevad nägemused sellest, millised omadused peaksid olema tulevasel abikaasal, kuid on olemas ka teatud universaalsed märgid, mis näitavad ära, kas peaksid oma kallimaga abielluma või siiski mitte.
Loe edasi...

Mida mehed kardavad? Need on meeste 6 suurimat hirmu

Isegi kõige tugevamatel ja julgematel meestel on oma nõrgad kohad. Nad kardavad mitmesuguseid asju, kuid on olemas kuus asja, mida pelgab peaaegu iga mees. Mida saad teha sina, et neid hirme pisut leevendada?
Loe edasi...

HOROSKOOP: Iga tähemärk armub omamoodi! Missugune armuja oled sina ja missugune sinu kaaslane?

Foto: Shutterstock

AmoreMi koostas pingerea selle põhjal, et kui ruttu eri tähemärkide esindajad end armastusele avavad. Asi algab muidugi armumisest, mis on armastusest veel kaugel, aga inimesed on siiski armumise, armastamise ja sellest partnerile rääkimise osas väga erineva tempoga. Mõni tunnistab ruttu, mõni pigem üldse mitte.
Loe edasi...