Eestlaste jaoks on kõige sobivam glampinguga tutvust teha ehk Horvaatias, sealne kliima, loodus ja luksuslikud ning ülisuured kämpingualad pakuvad mõnusa puhkuseelamuse nii neile, kes soovivad rahu, kui neile, kelle jaoks peab melu kogu aeg käima. Olles mööda saatnud mõnusa päeva kas purjetades, maalilisi väikelinnu külastades või lihtsalt pere pisematega kämpinguala erinevates basseinides sulistades ja meres snorgeldades, saab ööpuhkuse veeta tavalise telgi asemel safaristiilis telkmajas, mis ühendab endas nii intiimse kämpimiskogemuse, kui luksusliku puhkuse.

Zatoni kämpingus on kämpimise glamuuriga veelgi kaugemale mindud — kämpimine ei tähenda tänapäeval enam sugugi seda, et saad on telgi püsti panna alal, kus on vaid värav ja WC — just pesemisalad, mis on haljastatud, disainitud ja isegi voolavate vetega meeleolukaks tehtud, lisavad glampingukogemusele veelgi vunki juurde. (Milline on kämpingu pesemisala, seda vaata artikli videost.) Uus trend on nii kiiresti puhkajate hulgas ülipopulaarseks saanud, et isegi meie videotutvustuse filmimiseks oli keeruline aega organiseerida, majakesed on just juulikuus viimseni broneeritud, kuid suve algus ja lõpp on ajad, mil võib vaba glampingutelgi leida ning siis on ka hinnad soodsamad.

Tegelikult võiks ju ka meie suved maksimaalselt ära kasutada ja ise endale aeda sellise glampingumaja ehitada. Kui tuul kipub neid poest ostetud metallist varjualuseid lendu viima, siis ise ehitatud puidust sõrestik peaks ilmale vastu küll. Tugeva ja vihmakindla kanga abil saadki telkmajakese, mis on hea nii lastele suvisteks mängudeks kui ka endale külaliste vastuvõtmiseks.

Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton

Kui tahad teada, kas selline puhkamine Horvaatias on odavam või kallim, kui sinu tavapärane puhkus, siis hindadega saad tutvust teha siin: zaton.hr/en/camping