Öeldakse et erinevused tõmbuvad ja nii see tihti ongi. Kui suhte mõlemal osapoolel on omad huvid ja hobid ja kogu oma vaba aeg ei veedetagi ninapidi koos, siis see värskendab abielu. Nii ei väsi üksteisest ära. Siiski ei tasu unustada ühiseid tegevusi. Näiteks tegeleda vahepeal ka tema hobiga. Omas elemendis ja rahulolev mees hindab sinu entusiasmi ja soovi tema armastatud tegevusest osa saada. Ära siis imesta, kui järgmine kord oma meest endaga kinno naistekat vaatama kutsudes ta isegi nõus võib olla!

Seksuaalne rahulolu

See paljude jaoks tahaplaanile jäetud teema on siiski väga oluline. Paarid peavad õppima, et intiimsust ja seksi ei või võtta kui mängu. See on hoopis märk usaldusest, teineteisega arvestamisest ja hoolivusest. Seks peaks paari lähendama, mitte nende vahel probleeme tekitama. Seda ei või kasutada kui relva või auhinda, mille abil oma kaasaga manipuleerida. Just seks on üks tõhusamaid viise läheduse hoidmiseks, aga seda ainult juhul, kui te mõlemad seksi ja ennast austate - sellesse vabalt ja avatult suhtute.

Imetlus

Naised kipuvad kergelt unustama, et ka mees suhte nimel pingutab. Põhjus, miks naine mehe pingutusi tihti ei väärtusta, kipub olema selles, et pingutused tehakse ehk sinu pilgu alt väljas. Mida tihedamini oma partnerile meelde tuletada, kui kallis ja väärtuslik ta on, kui palju teda hinnatakse, seda mehelikumana ta end tunneb. Mehelik mees on ju selline mees, ked endale soovid?

Kodune toetus

Mehega koduste kohustuste jagamine on tänapäevases ühiskonnas täiesti mõistlik. Siiski, sa koristad nii või naa oma mehest seitse korda kiiremini ja põhjalikumalt, miks siis mitte seda vahetevahel ise teha, kui su kaasa muidu tubli on ja näiteks samal ajal süüa teeb. Pole meest, kes ei väärtustaks naist, kes toob koju soojuse, hoolivuse, puhtuse ja paneb õhtusöögilauas küünlad põlema. Mehed tõesti märkavad.

Ilus abikaasa

12 aastat abielu ja 3 last. Proovigu vaid mõni mees pärast seda naisele öelda, et ta kodus oma mugavate dressipükste ja sassis juustega olla ei või. Su mees tunneb sind nii kaua ja näeb iga päev, miks üldse end ilusaks teha? Siiski.. end väliselt kauniks teinud naine särab ja seda on ka tema käitumisest näha. Millone mees ei rõõmusta, kui tema naine on end pisut sättinud? Sina tunned end hoolitsetuna hästi ja su mees jumaldab sind enamgi, kui muidu. Boonusena paneb mees lapsed ise voodisse ja tagab see sulle ka kuuma öö magamistoas!