Pexels
Merike Kaarma teekond teadliku toitumise juurde algas üle 10 aasta tagasi, kui perre oli sündinud kolmas laps, enneaegse ja allergikuna. "Asusin tema aitamiseks iseseisvalt õppima ja ennast arendama," ütleb Merike.

Teadmistejanu ja praktiline vajadus viis Merikese õppima Annely Sootsi Tervisekooli. "Toidu valmistamine on minu meelest nauding ja loov tegevus, mis annab juurde üha uusi võimalusi, et pakkuda kehale parimat," ütleb Merike, kes räägib Pere ja Kodu podcastis, kuidas teha nii, et laps tervislikku toitu nautima õpiks ja jagab soovitusi, kuidas terve pere menüü tervist toetavaks muuta.

Merike annab nõu nii menüü analüüsimisel ja tasakaalustamisel, kaalulangetamisel kui tervise toetamisel (kõrge kolesterooli, veresuhkrutaseme, toituallergiate/ toidutalumatuse, seedevaevuste jm tervisehäirete korral) sobiva toidu abil. Saatejuht on Tanel Jäppinen.