Unejutu podcastis osaleb lisaks Epule vaid 7aastane Maria — teisi lapsi mitte — ja see on loomult rahulikum ja unisem. “Olen alati olnud vana eesti raadio unejutu fänn. Meie podcasti unejutu eripära on see, et me mitte kunagi ei loe, ainult jutustame," tutvustab Epp. Vahel jutustab ta muinasjutte, sest inglisekeelseid folkloorikogumikke olla kodus kümnete kaupa, vahel aga jutustab tõestisündinud lugusid oma lapsepõlvest. “Isegi kassipoegade uputamisest tuli kord juttu… see pole ju otseselt unejutu moodi teema, aga oleneb, kuidas sellest rääkida.”

Hommikujutte pakuvad Petroned igal argihommikul (uus klipp ilmub juba kell 6 hommikul, ka kõige varasemad ärkajad peaks rahul olema) ja unejutte igal argiõhtul kell 20.

Unejutud leiad SIIT!

1x
00:00

Hommikujutud leiad SIIT!

1x
00:00

Epp Petrone kolis sel suvel Setomaa tallu ja pani oma noorima tütre waldorfkooli. “7aastane Maria oli see, kes mind ärgitas, et hakkaksime tegema oma jutte,” ütleb Epp. Enamik podcaste ongi tehtud koostöös Mariaga ja teiste ümbruskaudete lastega, osaleb ka Petronede 11aastane tütar, kes põhiaja elab koos isa Justin Petronega Viljandis. Lapsed saavad ise pakkuda teemsid, millest rääkida. Hiljuti näiteks teatasid lapsed, et nad soovivad hommikujuttu limategemisest ja LOL-mänguasjadest. Epp ise üritab teemasid rohkem loodushariduse poole sikutada, aga igal juhul on vaja ka lastele olulised teemad läbi arutada. “Tabuteemasid meil pole,” teab Epp juba praegu.