2. Sa pole ikka veel sünnitanud?
Kui juba sullegi tundub, et sõbranna on igavesti rase olnud, siis võid ainult ette kujutada, kui veniva ja tüütuna need viimased nädalad minu jaoks näivad.

3. Sa paistad väga väsinuna, ilmselt ootad siis tüdrukut, sest öeldakse ju, et tüdruk viib ema ilu.
Aitäh, kas sa just ütlesid, et ma näen kohutav välja?!

4. Kas su rinnanibud näevad ka imelikud välja? Minu omad muutusid raseduse ajal eriti veidrateks!
Imelikud nibud, veidrad lekked, gaasid ja muu taoline ei ole teemad, mille üle avalikult arutleda. Mitte iial. Isegi mitte raseduse ajal!

5. Nüüd pead küll korralikult magama, sest varsti ei saa enam aasta aega sõba silmale!
Nagu oleks võimalik ette magada. See kõlab umbes sama jaburalt nagu “varsti on jaanipäev ja saab kõvasti süüa, unusta siis praegu söömine kui selline ära!” Pealegi, kui tulevase ema selg valutab, laps põtkib kõhus, hemorroidid teevad haiget ja kogu aeg on ebamugav olla, mis unest siin rääkida saabki?

6. Kas sa tõesti kavatsed oma lapsele SELLISE nime panna? Ei, kui sina ütled, et sulle see nimi ei meeldi, no ma siis mõtlen ümber… Ei mõtle, tegelikult ka ei mõtle ja mind tõesti ei huvita, et keegi Mattias või Laura kiusas sind teises klassis ja sa arvad, et kõik Mattiased või Laurad on napakad.

7. Kas sa lootsid, et saad hoopis teisest soost lapse? Jah, kui aus olla, siis tegelikult lootsin, et sünnitan kutsika... Mis see sinu asi on?!

8. Kas see oli õnnetus? Taktitundetule ülbikule, kes sellise küsimusega lagedale tuleb, on sobilik ainult üks vastus: "Käi kuradile!"

9. Kunstviljastamine, jah? Esiteks - pole sinu asi ja teiseks - selline küsimus kõlab nagu kunstviljastatud lapsed oleks loomulikul teel viljastatutest kuidagi erinevad. Aga ei ole. Seega - pole sinu asi!

10. Oled sa kindel, et tohid seda süüa? Kui ma just pudelitäit veini oma kurgust alla ei kalla või mulda ei söö, siis jah, ma tohin seda süüa ja su kommentaar ei aita mind mitte kuidagi. 

Allikas: Pregnant Chicken