Sa jagad sünnipäeva paljude inimestega

Selgub, et september on kõige populaarsem sünnikuu, paistab, et päris paljud inimesed saadavad külma talveaja kaisutades mööda…

Sul võis olla koolis nii mõnigi eelis

Paljudes koolides üle maailma algab kool 1. septembril. See tähendab, et septembris sündinud lapsed on klassis enamasti kõige vanemad ja ka teistest arengus mõnevõrra ees. Toronto, Northwesterni ja Florida ülikoolide hiljutine uuring on leidnud, et selline eelis algab umbes viieselt ja kasvab vanusega.

Uuring leidis ka, et septembrilapsed lähevad suure tõenäosusega ülikooli ja satuvad teistel kuudel sündinutest väiksema tõenäosusega seadusega pahuksisse.

Sa elad suurema tõenäosusega väga kõrge eani

Chicago Ülikooli korraldatud uuring leidis, et septembris ja novembris sündinud inimesed elavad teistel kuudel sündinud inimestest suurema tõenäosusega kuni 100 aastaseks. Arvestades tänapäevase maailma kiiret arengut — kas see pole mitte lahe? Kosmosereisid ja lendavad autod on ainult mõned nendest asjadest, mida septembris sündinud võivad oma eluea jooksul näha.

Sa oled kas Neitsi või Kaalud — veetlev igal juhul

Neitsid (sündinud 23. augusti ja 22. septembri vahel) on lojaalsed, pühendunud ja töökad. Kaalud (sündinud 23. septembri ja 22. oktoobri vahel) on sotsiaalsed, sarmikad, karismaatilised ja siirad. Kõik ideaalsed omadused, et elus läbi lüüa ja häid inimsuhteid luua.

Sa võid oma sõpradest pikem olla

Üks Bristoli Ülikooli uuring arvab, et hilissuvel ja varakevadel sündinud lapsed on keskmiselt beebidena teistest natuke (u 5mm) pikemad. Miks see nii olla võib? Arvatakse, et nende laste emad said oma raseduse kolmanda trimestri ajal palju D vitamiini, mis aitab kasvuhormooni tekkele kaasa.

Sul on tugevad luud

See sama Bristoli Ülikooli uuring tõi välja, et hilissuviste ja varasügiseste beebide luud on paksemad. See on väga kasulik, sest paksemad luud on tugevamad ja murduvad väiksema tõenäosusega.

Sinu sünnikivi on safiir

Ehk see imeilus sinakas kivi, mida seostatakse lojaalsuse, armastuse ja harmooniaga.

Sul on teistest suurem kalduvus astmale

Sul võivad küll olla tugevad luud, aga Vanderbilti Ülikooli professorid usuvad, et sügiskuudel sündinud inimestel on lausa 30% suurem tõenäosus haigestuda astmasse. Arvatakse, et põhjus peitub selles, et beebid sünnivad täpselt enne talve ja on seetõttu vastuvõtlikud külmale ja viirustele.

Sa jagad oma sünnipäeva väga vingete inimestega

Septemberis on sündinud näiteks Beyoncé (4. september), Idris Elba (6. september), Jason Statham (12. september) ja Bill Murray (21. septmeber). Freddie Mercury (5. september), prints Harry (15. september), Serena Williams (26. september), Keanu Reeves (2.september),

Sinu sünnilill on Lehtertapp

Need imeilusad lilled avanevad maailmale varahommikul ja sümboliseerivad kiindumust. Teiste sõnadega, need lilled sobivad väga hästi sünnipäevakingiks. Palju õnne, septembri-beebid!