Lennuki kuiv ja lõputult uude ringlusse suunatav õhk on äärmiselt kahjulik nii enesetundele kui nahale, seega on sinu peamiseks ülesandeks piisavalt vedelikku tarbida, et kehal oleks, millest rinnapiima toota. Seda pead silmas pidama ka reisile eelnevatel päevadel. Kui tegu on väga pika lennuga ja vaja on kohaneda ka ajavahega, siis proovi juba mitu päeva enne kas varem või hiljem magama minna, et kohale jõudes kergemini kohaneda.

2. Tee kindlaks, kus on pistikupesad

Juhul kui sul on vaja toimetada elektrilise rinnapumbaga, on vaja teha kindlaks, kus asub võimalus aparaati vajadusel laadida. Igaks juhuks tasub muidugi eelistada manuaalset pumpa, siis ei sõltu sa elektrivoolu olemasolust ka sihtkohta jõudes. Kui plaanid piima välja pumbata ja hilisemaks hoida, muretse endale kindlasti steriilne termoanum.

3. Kui eelistad toitmisel rinda varjata, kasuta suurt salli

Kuigi rinnaga toitmine on loomulik tegevus, mille varjamiseks kohustus puudub, võib sul endal mugavam olla, kui saad "etendusele eesriide" ette tõmmata. Sellisel puhul on väga heaks abimeheks näiteks suur ja õhuline sall, mis aitab ka beebit jaheda lennukiõhu eest kaitsta.

4. Anna kaasreisijaile aegsasti märku, et kavatsed rinnaga toita

Kui muretsed selle pärast, kas kaasreisijad panevad rinnaga toitmist pahaks, võid neile sellest varakult märku anda. Enamasti on kõigil ükskõik ja keda see tõesti häirib, saavad piisavalt varajase hoiatuse, et pilku kõrvale pöörata.

5. Kui olukord kisub pingeliseks, säilita rahu ja kutsu lennusaatja

Kui peaks tõesti tekkima selline kahetsusväärne olukord, et sulle hakatakse otsesõnu märkusi tegema, teavita sellest lennusaatjat, kes on kohustatud sellises olukorras appi tõttama. Neil on võimalik ka rahulolematu reisija sinust eemale istutada, et saaksid ülejäänud reisi rahulikult imetada.

6. Istu alati vahekäigule kõige lähemal

Kuigi aknaäärne koht on kõigi lemmik, siis sinu uueks meelispaigaks olgu vahekäigu äärne iste, kuna siis saad ilma kellestki üle ronimata beebiga püsti tõusta ja ringi jalutada, kui peaks tekkima vajadus teda rahustada või mähkmeid vahetada.

7. Kasuta täispuhutavat kaelatuge imetamispadjana

Kuna tavalised imetamispadjad on kaasa tassimiseks liiga suured, siis tavaline kaelatugi täidab suurepäraselt selle ülesande, pakkudes sulle lisatuge ning -mugavust.