2. Hoia ka voodi kõrval suupisteid, et saaksid kohe ärgates esimese ampsu võtta

3. Ära lase kõhul täiesti tühjaks minna, näljasena on iiveldustunne hullem.

4. Paljudel naistel aitab iiveldust leevendada piparmünt ja seda sisaldavad tooted, teised saavad abi kuivikute ja näkileibade närimisest, hapudest lutsukommidest või jääkuubikute lutsutamisest. Ka küpsised ja röstsai on teada-tuntud abilised.

5. Kui oled harjunud ingverit tarvitama ja see ei tekita sulle vaevusi, joo mõistlikus koguses ingveri-sidruni-mee teed.

6. Kahe eest ei ole vaja süüa, kuid jälgi, et päevas oleks umbes 5-6 väiksemat toidukorda.

7. Usalda oma isu ja sisetunnet. Ära sunni end sööma midagi, mis sulle hetkel vastumeelt on ning söö toiduaineid, mille järgi isu tunned.

8. Kui sa täpselt ei tea, mida süüa tahaksid, usalda oma lõhnataju — su nina ütleb sulle, mis hetkel sobib ja mis mitte.

9. Pane aga tähele, et rasvased ja vürtsikad road teevad olemise tavaliselt hullemaks.

10. Ära imesta, kui isegi mõte su senisest lemmiktoidust sind oksele ajab ja asjad, mis enne sinu jaoks täiesti jälgid olid, nüüd maailma maitsvaimad tunduvad.

11. Ka siis, kui keha nõuab ebatervislikku toitu, ära piina end ja anna isule järele. Tõenäoliselt ei kesta sul isu šokolaadi, burgeri või praekana järele eriti kaua ja saad isu juba paarist ampsust või ühest portsust täis. Kui ülejäänud menüü on tervislik ja mitmekesine, võid seda „pattu“ praegu endale lubada.

12. Joo palju vett! Kui paljas vesi sees ei püsi, lisa veele maasikaid, marju, piparmünti, sidrunit vms. Ka mahl on hea, kuid võimalusel eelista ikka puhast vett ja kui vähegi suudad, püüa vältida magusaid karastusjooke.

13. Õues värskes õhus on kergem olla kui umbses toas. Liigu palju ja naudi loodust ja päikest, siis on ka mõtted mujal ja sa ei keskendu nii palju oma kehvale enesetundele.

14. Mida rohkem ja kvaliteetsemat und sa endale lubada saad, seda lihtsam on iiveldusnädalad üle elada. Kui võimalik, tee ka päeval väike uinak.

15. Ja mis peamine — ära muretse! Raseduse alguses on südamepööritus täiesti tavaline ja selle all kannatab enamik lapseootajaid. Kui sa aga WC-poti kohalt püstigi ei saa ja sul mitte midagi sees ei püsi, võib tegu olla iivelduse raskema vormi hyperemesis gravidarumiga, mille all kannatas ka
Cambridge hertsoginna Kate ja mis vajab kindlasti suuremat tähelepanu.