Su keha on teinud ära suure töö - ta on umbes sama segaduses kui sina ja taastumisele kaasa aitamiseks ja muutunud kehavormide taastamisele ning ka seljavalude leevendamisele aitab kaasa elastikvöö. Neid saab erinevatest apteekides ja sünnitusmaja kauplustest nii sobiva värvi, laiuse kui erinevate funktsioonidega leida. On ka neid, mis sobivad nii selja-kõhu toestuseks raseduse ajal kui ka pärast seda.

Hügieenitarvikud olgu olemas

Tee valmis ilus karp erinevate sünnitusjärgseks kasutuseks mõeldud sidemete, mugava aluspesu, imetamisrinnahoidja, nibukreemi ja miks mitte ka rahustavate ning piimatekest soodustavate teesegude valikuga.

Toit

Varu külmikusse või sügavkülmikusse erinevaid lihtsalt valmivaid toite. Muidugi saab alati ka tellida, kui suuremas linnas elad - peaasi, et teaksid sellega arvestada. Vabamad hetked, kui vastsündinu magab, kuluvad sul igatahes muule kui kokkamisele.

Riided

On aeg tagumisse riiulisse pakkida oma pliiatsseelikud ja pintsakud ning välja otsida mugavad retuusid ja T-särgid ning pidžaamad, et need oleks kohe käepärast ja pärast piima-õnnetusi, rindade lekkimist ning muud mugavalt leitavad ja vahetatavad.

Ole teadlik

Valmistu teadlikult paranemisprotsessiks. Loe selle kohta ja mõista seda, mis su kehaga toimuma hakkab, sest pärast beebi sündi ilmselt see enam meelde ei tule. Nii tead valmistuda eesootavaks ja see ei taba sind üllatusena, kui oled unesegane ja kõik tundub veel uuem ja hirmutavam. Olles teadlik, oskad märgata, mis on normaalne ja millistel puhkudel tasub juba nõu ning abi küsida - seda nii füüsilises kui vaimses mõttes.

Poed on edaspidigi avatud

Suurtes kogustes kõike, mida erinevad nimekirja soetada soovitavad, kokku kuhjama tegelikult ei pea. Poed on avatud ka pärast su beebi sündi ja kui tekivad koju jõudes vajadused, millega sa arvastanud pole, saad kallima või mõne lähedase kindlasti soetama vajalikku saata.

VAATA KA:

Jaga
Kommentaarid