Eelmise lapsega tehti 38 nädalal ultraheli, et prognoosida lapse kaalu. Öeldi toona, et laps on 3kg ja anti väike eksimisruum. Lapse sünnikaal oli 3,3kg ja ei olnud raske sünnitus. Samas, praeguseks on mulle lisandunud kaalu rohkem kui eelmise rasedusega samal ajal, mis tähendab, et lisaks sellele, et olen end suureks söönud, olen ilmselt suureks söönud ka lapse.

Enesetunne on läinud võrreldes nädalaga paremaks. Toonused ei sega enam elamist, neid esineb sageli, aga olen palju liikuvam ning jaksan kõvasti rohkem. Varasematest probleemidest, mis mind lausa hirmutasid, kirjutasin SIIN!

Mõtlen, et kui beebi nädala pärast ei hakka ise välja tulema, siis tuleb vist kasutusele võtta vanarahvatarkus. Sauna meil pole, alkoholi ma ei taha. Ilmselt siis ei pääse seksist?

Täiesti kummaline mõelda sellele. Pole mitte mingit tahtmist üldse intiimsuse järgi. Abikaasa küll andis mitu kuud tagasi analüüsid suguhaiguste kontrolliks ja kõik olid korras. Miks ma seda vajhalikuks pidasin, sellest kirjutasin SIIN! Samas ma olen hiigelsuur ja kohe üldse mitte ei jaksaks end kuidagi niiviisi liigutada.

Ilmselt peab hakkama vaatama enne, kas leidub alternatiive. Akende pesemisest olen kuulnud, mingite teede joomine?

Jaga
Kommentaarid