Erilisest pesukollektsioonist võid leida imetamisrinnahoidjad ning lapseootel emade kehakuju järgi kavandatud öösärgid ja hommikumantlid. Kõik tooted on valmistatud nahasõbralikest naturaalsetest kangastest, need on mugavad ja naiselikkust rõhutava disainiga. Rinnahoidjad on kohandatud just imetamisperioodi jaoks, arvestades tundlikuks muutuvaid rindu. Suuruseid leidub vahemikus 90B kuni 100D, et leiaksid endale sobivaima. Rinnahoidjatel on puuvillase vooderdusega rinnakorvid ning hea toestus ja kuju, mis teevad lapse imetamise mugavaks.

Tulevastele emadele loodud women’secret kollektsiooni erilisus peitub aksessuaarides, mis lihtsustavad uue elustiiliga kohanemist. Väikelapsega ringi liikumine võib olla stressirohke, sest kaasa on vaja võtta palju asju. Armsad piimapudeli termokotid ning kaasaskantavad kerged ja kompaktsed mähkimisalused annavad sulle imikuga suurema liikumisvabaduse. Spetsiaalselt emmedele mõeldud women’secret spordikotil on nii luti kui ka mähkmete jaoks eraldi sahtel. See kindlustab, et kõik vajalik on mugavalt kaasas.

Imearmsad piimapudeli termokotid muudavad lapse toitmise mugavaks ja on kaunid aksessuaarid.

Mähkimisalus võib olla armas kompaktne abivahend, mille saad ka jalutuskäigule kaasa võtta.

Nahasõbralikest kangastest õrnad öösärgid ja hommikumantlid on loodud tulevase ema kehakuju eripärasid arvestades, kuid mõjuvad siiski naiseliku ja seksikana.

Imetamisrinnahoidja on su tundlikele rindadele kui rahustav pai.

  • Vaata lähemalt Women`secret kodulehte SIIT.
Jaga
Kommentaarid