Naersin viimasel kohtumisel ämmaemandaga, kui ta küsis, kas mul sünnitusplaan on tehtud, ja lisas muiates, et eks nagunii läheb risti vastupidi. Vastasin talle mõttes, et vaatame-vaatame seda asja, minul tuleb igatahes kõige mõnusam ja kiirem sünnitus!

Olin valmistunud ja üritanud isegi visualiseerida, mismoodi kõik olema hakkab. Ei puudunud mu unistustes ka küünlad, vesi, muusika ja tantski. See pidi olema kõige loomulikum ilmaletulek, kus tita lebab rahulikult mu kõhul, kuni leiab ise rinna, ja nabanöör lõigatakse läbi, kui on lõpetanud pulseerimise, ning platsental lastakse ise vaikselt emaka küljest irduda...

Mu toimetulek valuga oli nullilähedane! Haprast liblikast ja toredast haneparvest oli asi kaugel. Linnahalli treppide, teletorni ja botaanikaaia komplekti julgen aga kärsitutele rasedatele igatahes soovitada. Ja nii harva, kui ma ennast kiidan ja endaga rahul olen, siis see on küll see koht. Tõstan uhkusega nina taeva poole ja karjun täiest kõrist, et ma olen kangelane! Ja sama ütlen kõikide emade kohta. Respekt.

Näitlejapaari Saara Kadaku (26) ja Märt Piusi (28) perre sündis 25. märtsil tütar Susanna (3890 g, 54 cm). Saara jagab edaspidi Pere ja Kodu veergudel nende koos kasvamise lugu.