Vale! Ehkki sinu loogika kipub ütlema, et teatud pooside puhul jõuab sperma kiiremini ja paremini sihtpunkti, siis tegelikult on kõik poosid ühtemoodi head. (On vaid üksikud meditsiinilised erandid.)

2. Viljastumise tõenäosus on suurem, kui naine tõstab kohe pärast seksi puusad ja jalad kõrgele

Vale! Et siis nagu ei valguks sperma välja? Sperma leiab ise oma tee sinna, kuhu vaja ja piisavalt kiiresti. Paljud naised on valmis vanduma, et rasestusid just sellepärast esimesel katsetusel, et panid kohe padja puusade alla ja tõstsid jalad üles, kuid tõde on see, et nad viljastusid hoopis seepärast, et seksisid õigel päeval.

3. Mida vanem on naine, seda suurema tõenäosusega saab ta kaksikud

Tõsi! Enamasti on selle põhjuseks kunstlik viljastamine, sest vanuse tõustes väheneb võimalus loomulikul teel rasestuda.

4. Pole vahet, kas kanda boksereid või vupleid — sperma kvaliteeti see ei mõjuta

Tõsi! Seni, kuni püksid ei ole ülikitsad, pole ka vahet, missuguse lõikega nad on. Meeste sperma kavaliteeti võib välistest teguritest mõjutada mingil määral hoopis jalgrattasport, mis tekitab pideva surve lahkliha piirkonnale ja see, kui on tegemist näiteks vaagnapiirkonna traumaga.

5. Mida kaugemale oled rasedusega jõudnud, seda väiksem on võimalus selle katkemiseks

Tõsi! Kõige suurem võimalus raseduse katkemiseks on kohe pärast eostumist. See on lausa 30-75 protsenti. Sageli naised isegi ei tea, et nad korraks rasedad olid. Raseduse edenedes katkemise määr langeb järsult. Kümnendal rasedusnädalal on alles 10-st rasedusest 9.

6. Kui naisel on juba tütar, siis tõenäoliselt on järgmine pigem poeg

Vale! Ehkki selle kohta on kõiksugu teooriaid, mis peaksid selgitama, kas saad poisi või tüdruku, on tegelikud võimalused siiski 50/50. Sa saad kas poisi või tüdruku. See, et üldiselt sünnib poisse pisut rohkem, kui tüdrukuid, ei tähenda, et nad sünnivad just sinu perre.

7. Sa saad ise valida, milline on sündiva lapse sugu, kui üritad last eostada mingil kindlal väljaarvutatud ajal

Vale! Ehkki arvatakse, et tütar tuleks eostada ovulatsiooni alguses, ei pea see teaduslikult paika. Ei ole sellist menstruatsiooni ega ovulatsiooni perioodi, mis sulle kindlalt ühest või teisest soost lapse tagaks.

8. Kui liiga tihti seksida, siis lapse eostamise võimalus väheneb

Vale! Meestel pole vaja oma spermat eostamiseks spetsiaalselt koguda. Kui seksida näiteks mitu korda päevas, siis võib küll sperma hulk väheneda, kuid sellest pole midagi, sest sperma võib naise organismis elada ja oma hetke oodata mõnedel andmetel kuni viis päeva. Pigem tuleb tihedam seksimine rasestumise tõenäosuse suurendamiseks hoopis kasuks, sest see suurendab võimalust, et sperma jõuab munarakuni just õigel hetkel.

Allikas: whattoexpect.com