Ehtemaailm on kiindunud ideesse tähistada ilu meie sees ja meie ümber – kinkida ehteid kui meeldejääva momendi tähenduslikke talismane. Talisman, mis sündinud kauni hetke meeleoludes, talletab enesesse positiivsuse ning on valmis seda tunnet alati meenutama. Sel maagilisel ehtel on võime peletada argipäeva hallust ning mõjuda meie isikliku hea õnne sümbolina.

Eesti kalender pole just pillav tähtpäevade suhtes, pigem tagasihoidlik, kuid miski ega keegi ei takista olla meil entusiastlikud, noppimaks iseenda jaoks oluliste sündmuste hulgast need tähtsündmused välja ja tähistada neid hetki, mis meile rõõmu toovad. Võidud iseenda üle, preemia edukalt täidetud tööülesande eest, armumine, sisemiste hirmude ületamine, harmoonilised peresuhted, treeningute jätkamine, hea sõbra jaoks võetud aeg, uhkus laste uute oskuste üle, pööraselt julge reisisihtkoht, loetud raamat, mis muutis vanu mõttemustreid – me tõesti saame tähistada nii paljut ja nii mitmel tasandil. Selliseid hetki ei saagi keegi teine sündmusteks vormistada – ainult meie ise. Meie ise teame, kui suur ja oluline on nende hetkede väärtus.

Ehtemaailm meelitab meid tuhandete ideedega, mil moel meie isiklikust väiksest, kuid ääretult olulisest hetkest, mida pole kindlasti üheski kalendris kirjas, saab siiski tähenduslik sündmus. Küll aga on sel päikeselisel aastaajal isegi kalendris tähtpäevi – peagi saabuv imeilus emadepäev, pisikesed lapsed on lõpetamas lasteaeda ja suuremaid ootab ees koolilõpuaktus. Koos olemise õnnis tunne, armastus, ühised seiklused ja kogetud õppetunnid – need tunded on teie pere lugu, mille saab põimida ehetesse. Mälestuste ja positiivsete tunnete talismaniks.

Nomination Italy ehtebrändi sensatsiooniline ehtelugu on alguse saanud juba kuldsetel 80ndatel Itaalias ja on võlunud kogu maailma just oma detaili- ja nüansirohkusega. Paolo Gensinil tärkas briljantne idee luua ehe, mis on taskukohane kõigile ja samas on võimalik luua koos ehtega täiesti iseenda unikaalne lugu. Lugu, mis ühendab perekondi, sõpru ning kalleid inimesi! Nominationi DNA – kokkupandavad käevõrud muudab eriliseks just see, et selle saad luua Sina ise. Vahetatavad lülid annavad võimaluse väljendada oma stiili, emotsioone, tähistada erilisi hetki või inimesi oma elus. Nii on see ka suurepäraseks kingiideeks saabuvaks emadepäevaks, koolide ja lasteaiapidude lõpetamiseks, tõlkides imeilusad soovid ja hetked ehete keelde. Üllatu, kui paljusid hetki on võimalik tähistada ja oluliseks pidada!

Kanda oma randmel ehet, millesse on kodeeritud Sinu elukreedo, moto, armastuse ilu, sõpruse tugevus, peresidemete väärtus, Sinu isiklike õppetundide ja kogemuste tähenduslikkus – selline ongi tõeline talisman. Entusiasm algatada traditsioone, mis teevad iseenda hingele pai ja seovad lähedasi veelgi tugevamalt, on edasiviiv ning õnnehormoone külvav.

Tähistame hetki! Tähistame elu!

Nominationi ehtebränd oma rikkalikus tootevalikus ootab Teid Goldtime’i valitud kauplustes üle Eesti ja e-poes www.goldtime.ee