Ja siis tuli  City Tervisekliiniku toitumisnõustaja Teele Teder oma programmiga, mille eest olen juba praegu ülimalt tänulik, sest tänaseks on kaalunumber juba 56 kilo (see on siis miinus 4-5 kilo) ning seda juba 1,5 kuuga. Viimase kahe nädala jooksul on küll kaalunumber paigal seisnud, aga proovin edasi pingutada kuna unelmate kaalunumbriks on mul 53 kilo.

 Kuidas ma seda saavutasin? Võtan enne sööki 3 korda päevas Coffee Diet toidulisandit koos 2 klaasi veega. Tabletid võiks olla sutsu väiksemat mõõtu, et neid parem neelata oleks, aga see on lihtsalt minu kiiks.

 Eelmisel nädalal saime kokku ka Teelega, kes siis vaatas üle minu senise toidulaua ning abistas tervisliku toidu valimisel – lisasin oma menüüsse soovitatud toiduained ja teen nüüd toitumisel tervislikumaid valikuid. Kolm korda nädalas käin ka pikemal jalutustuuril, jõusaaliga olen hetkel hüvasti öelnud – kõike lihtsalt ei jõua ja raskem trenn paneb mind ka rohkem sööma, nii et olen sellest hetkel loobunud.

Igatahes, alla ei kavatse anda, võtan toidulisandeid ja söön vähem, et jõuda oma eesmärgini, pealegi sai lubatud Teelele, et teen oma parima!

 Teele Teder, toitumisnõustaja: 
Eve soovkaal eksperimendi lõpuks: - 8kg
Eksperimendi kuues nädal: -5 kg
Evele soovitatud toidulisand: Coffee Diet. Loe sellest lähemalt SIIT!