SPOT OF TALLINN

Spot on suurepärane koht, et pidada igati meeleolukat ning meeldejäävat sünnipäeva. Sünnipäeva pidamiseks on meil olemas kaks ruumi (kollane ja roheline sünnipäevatuba). Kollane sünnipäevatuba on pisut suurem ning mahutab kuni 25 inimest ning roheline mahutab umbkaudu 15-20 inimest.

Mõlemad sünnipäevatoad on varustatud laudade ja toolidega ning sünnipäevatubadele annavad ilmet aknad, mis olenevalt toast avanevad kas Peetri külale (roheline tuba) või akrobaatikaalale ja launch pad’ile (kollane tuba).

Sünnipäevapeo standartpakett 15le sisaldab sünnipäevatoa kasutust koos juhendajaga (2,5h), akrobaatikaala kasutust 50 min ja tõukerattasõitu pumptrack’il 50 min. Ületatakse takistusi ja läbitakse lõbusaid mänge.

Sünnipäeva on võimalik korraldada nädalavahetusel, nädala sees ja ka ilma instruktorita.
Ilma instruktorita sünnipäeva pakett sisaldab sünnipäevatoa kasutamist ja 15 piletit saali (2,5h).

Spot of Tallinn pole aga vaid lastemängumaa: kui oled täiskasvanu ja tahad proovida ka midagi ekstreemset, siis Spot of Tallinn pakub võimalust korraldada ka meeskonnaüritusi, koosolekuid, seminare ja nii edasi.

Kõlab hästi? Uuri lisa kodulehelt www.spotoftallinn.ee/sunnipaev

LIIVALA MÄNGUTUBA

Liivala on uudne 40-ruutmeetrise siseliivakastiga mängutuba Tallinnas, kus on alati hea mängida – olgu väljas kõrvetav päike, paduvihm või lumehanged. Liivala toob lõbusa, lõõgastava ning arendava liivamängu siseruumi – rahulikku ja hubasesse keskkonda, kus lapsed saavad mängida iseseisvalt ja ohutult.

Eesti heitliku ilma tõttu ei saa nautida aastaringselt õues liivakastis mängimist. Liivaga mängimine on aga lapse arengu toetamisel olulisel kohal - arenevad koordinatsioon, peenmotoorika, sotsiaalsed oskused, kujutlusvõime, mõtlemine ning kujuneb arusaam matemaatilistest mõistetest.

Lastele meeldib ämbreid ning vorme liivaga täita, vedada liiva käru ning autodega, liiva sisse esemeid peita ja neid seejärel välja kaevata ning liivale joonistada. Liivalas on 13 tonni liiva koos põnevate mänguasjadega, mis julgustavad kasutama loovust ning võtma ette toreda seikluse liivamaailma.

Skandinaavia stiilis kujundatud mängutoa mänguruum on planeeritud nii, et lastel on võimalik iseseisvalt ja ohutult tegutseda ning vanematel on hea oma lapsukeste tegevust eemalt jälgida, vajaduse korral neid juhendada või rahulikult kohvi juua ja lobiseda.

Olete oodatud Liivala mängutuppa erinevaid üritusi tähistama, osalema mänguhommikutel ja -õhtutel, toredates töötubades ning emmedele mõeldud lõõgastusõhtutel.

Lisainfo ja broneerimine:

Liivaala Mängutuba
Kopli 27, Tallinn
+37253365987
info@liivala.ee
www.facebook.com/liivalamangutuba
www.liivala.ee

LASTE UFOPARK

Laste Ufopark on tavapärastest mängutubadest täiesti erinev koht. Tegemist on uue kaasahaarava, elamusterohke ja meeldejääva vabaaja ja sünnipäevade pidamise kohaga, kus rännak viib meid kosmosesse.

Hämaras valgus- ja heliefektidega kosmoseruumis sõidetakse ringi ja põrgatakse üksteise vastu elektriliste põrkeufodega. Igal ufol on vilkuvad tuled ja lõbus muusika, mis loovad tõeliselt ägeda peomeeleolu. Ufodega saavad sõita nii lapsed kui ka täiskasvanud ja ufosid on rajal lausa kümme. Ühes sõdukis saab korraga olla kaks sõitjat (max 100kg).

Kes soovib sõbraga maha pidada pallilahingu, saab seda teha võrguga piiratud jalg- ja korvpalli mängimisalal ning peo kõige pisematele on väikelaste mängunurk. Selleks et pidu oleks täiuslik ja kogu seltskond saaks end mugavalt tunda, on peo söögiruumis nurk diivanite, laudade ja kõige muu vajalikuga.

Tulge ja pidage meeldejääv privaatne sünnipäevapidu või muu tähistamist vajav üritus just siin!
Rohkem infot leiab kodulehelt www.lasteufopark.ee

Jaga
Kommentaarid