Kuidas sündis Vimma?
Vimma sai alguse 2013. aasta oktoobris, mil avasime oma esimese pop-up poe Helsingis Kiseleffi majas. Kuna mul on õnn olla 6 lapse ema ja omada rõivadisainimise kogemust Marimekkos, oli Vimma igati loomulik teejätk.

Millist eesmärki Vimma kannab?
Meie jaoks on peamine pakkuda parima disainiga rõivaid hinnaga, mida igaüks saab endale lubada. Eelkõige valmistame rõivaid lastele, aga ka täiskasvanutele. Hiljuti alustasime ka erinevate kodusisustustoodete pakkumisega VIMMAlife nime all – nii leiab ka meile iseloomuliku disainiga padjapüüre, tekikotte, kotte ja muud ilusat.

Mis teeb Vimma rõivad eriliseks?
Vimma rõivaste disain on ajatu, jätkusuutlik ja mitmeotstarbeline nii igapäevasteks kui ka pidulikeks sündmusteks. Paljud mustrid ja mudelid sobivad lastele ja täiskasvanutele olenemata soost või east.  Vimma heaks töötavad Soome tippdisainerid, kes on vägagi kogenud, avatud, mängulised ja julged nii disainis kui vormis ja teevad oma tööd silmade särades.   

Kust saab Vimma tooteid osta?
Vimma toodetega saab lähemalt tutvuda ja neid saab osta meie ülemaailmsest veebipoest www.vimmacompany.com ning Põhjamaiselt stiilsed rõivad ja sisustuselemendid saadetakse kohale ükskõik millisesse riiki. Tulevikus on plaanis laiendada kaupluste asukohti veelgi, ent hetkel on Vimma kauplused avatud Soomes: Helsingis ja Oulus. Vimma toodetega saavad eestlased tutvust teha ka Tallinnas Solaris Keskuse LEVI Design kaupluses!

Kes on Vimma peamised kliendid?
Peamiselt ostavad Vimma tooteid soomlased, küll aga oleme rõivaid saatnud näiteks ka Tšiilisse, Austraaliasse, USA-sse, Saksamaale ja muidugi ka Skandinaaviasse ning Eestisse.

Kõik Vimma tooted valmistatakse Eestis – miks just siin?
Eestis on palju antud ala professionaale ja väga palju leidub just tekstiilitööstuses tegevaid ettevõtteid. Loomulikult on Eesti ka Soomele nõnda lähedal ning meil on mitmes mõttes väga lihtne omavahel head koostööd teha. 

Vimma nimetab oma tooteid keskkonnasõbralikeks, vastupidavateks ja multifunktsionaalseteks. Milles see väljendub?
Me kasutame OKO-TEX-sertifitseeritud puuvilla ja lähitulevikus hakkavad kõik meie materjalid omama ka GOTS-sertifikaati. Lisaks on materjalide kvaliteet väga kõrgetasemeline ja sellega ka kauakestev. Disain, mustrid ja mudelid on sealjuures ajatud ja klassikalised. Mustrid sobivad nii tüdrukutele ja poistele kui ka naistele ja meestele, olenemata sealjuures vanusest. Tulevikus soovimegi riietada kogu pere, unustamata ka mehi.