Multifunktsionaalsus on võti, mis avab uksed mugavama ja võimalusterohkema elu poole. Kui park ning mitmekesiste võimalustega rekreatsioonialad on toodud otse Sinu uue kodu hoovi, on võimalused lõputud. Haaberstis metsa ja Harku järve vahel paikneva Aurora Pargi uusarenduse (endover.ee/aurorapark) muudab eriliseks 1,3 ha suurune privaatne park-hooviala, mis on loodud spetsiaalselt Aurora Pargi elanikele, pakkumaks tõeliselt terviklikku elukeskkonda. Pargis on piknikupaigad ja grilliala, lemmikloomade väljak, turvalised mängualad kõige pisematele, kiiged, liumäed ja ronimissaared, lauatennis, korvpalliplats ja jalgpalliväljak, rulapark ning talvel veel uisuplats, hokiväljak ja kelgumägi.

Maastikuarhitektid Ülle Grišakov ja Signe Kangur, kes on loonud Aurora Pargi hoovi lahenduse, toovad välja, et “autoliiklusest ja parkimisest puutumata õueala pakub ehedat pargikogemust – olulised märksõnad on siin turvalisus, puhas õhk ning vaikus.“

Visioon kogu projekti kujundamisel oli luua terviklik, piirkonda sobituv ja kohalikele elanikele lisaväärtust loov elukeskkond. See kõik on koduostjatele kättesaadav Tallinna uusarenduste keskmisest oluliselt soodsama hinnaga -  Aurora Pargis algavad uute korterite ruutmeetri hinnad vaid 1500 eurost.

Soodsate ülalpidamiskuludega uute korterite juurde kuuluvad lisaks rõdud ja terrassid, millel on lummavad vaated ümbritsevale metsale, Harku järvele ja park-hoovialale. Suurepärase planeeringuga valgusküllased perekorterid on saadaval täieliku kaasaegse siseviimistlusega, mille on välja töötanud tunnustatud sisearhitekt Helen Kolks.

Aurora Park on ühtlasi valitud kinnisvaraportaali City24 korraldatud rahvahääletuse tulemusel 2016. aasta Eesti lemmik uusarenduseks. Aurora Pargi tugevustena tõid hääletajad välja tervikliku elukeskkonna, järve läheduse ning korteritest avanevad kaunid vaated.

Saadaval on valik 2-4-toaliseid kortereid. Tutvu Aurora Pargiga: www.endover.ee/aurorapark