Kõik OVS Kidsi kollektsioonide tooted on kvaliteetsed ja taskukohased ega ületa 50 € hinnapiiri. OVS Kidsi esinduspood asub Rocca al Mare kaubanduskeskuse 2. korrusel ning lisaks on OVS Kids kollektsioon saadaval Tartus Kvartali keskuse Kidz One'i kaupluses.

Tagasi kooli

Poistemoes valitsevad tudengihõngulised klassikalised sinised ja punased toonid, triibuliste kätistega polosärgid, pikeejakid ning kolme värvi triipudega pulloverid. Selle hooaja hitt on kahtlemata pusad, mis on kaunistatud ülikooliteemaliste mustrite, kirjade ja numbritega, ning ruudulised mustrid, mis põimuvad üksteisega ning moodustavad pusadele ja kapuutsiga dressipluusidele graafilisi kujutisi. Igapäevamoes on oluline koht bomber-stiilis jakil ja trükipildiga T-särgil. Neid võib kombineerida kulumisefektiga teksade või sportlike dressipükstega. Peene või kalasabamustriga velvetpüksid annavad hooaja alguse moele ülikooliliku joone.

Tüdrukute sügismoes löövad samuti laineid julged, kindlad valikud – teksariided ja kuldsete detailidega pusad. Kollektsiooni värvid on traditsiooniliselt sügisesed: sinisele ja punasele lisavad pehmust hallisäbrulised toonid. Laste rõõmuks on T-särkidel, pusakleitidel ja ümara kaelusega dressipluusidel palju suuri ja väikeseid südameid, multifilmitegelastega paikasid ning litrikaunistusi, mis ehivad ka teksajakke ning viie taskuga teksapükse. Linnaelu juurde naasmisele lisavad värvi ka moodne tuhmroosa toon ja lillemustrid. Need ilmestavad uudseid stiilseid asümmeetriliste detailidega rõivaid, volangidega seelikuid ja lihtsaid väikeste rüüsidega kaunistatud toppe.

Sügisele uhkelt vastu

Sügismood pakub lustakate piltide kujul üksluistele sirgetele joontele vaheldust. Sel sügisel on tähelepanu keskmes kunstkarusnahk, mis annab koos šenilliga kollektsioonile pehme, kuid tugeva alatooni. Sviitritel ja pusadel kohtab erisuguseid trükimustreid.

Poiste kollektsioon on täis silma- või naerunäomustreid, naerusuid meenutavaid lukke ning mitmesuguseid aplikatsioone. Need lisavad garderoobile värve ja noorusliku linnamoe hõngu. Lisaks on sel hooajal moes värvipritsmetega või pisut lõhkised teksad. Värvidest paistab silma moodne hall, millele lisavad särtsu oranžid detailid.

Tüdrukute kollektsiooni värvivalik varieerub ploomilillast rohekassinise ja ookerpunaseni. Neile annavad tooni värvilised mullid, ruudud ning suured ja väikesed täpid, mis juhatavad sisse hooajale omased mitmekülgsed sügisrõivad. Ka tänavune julge stiilinihe hõlmab musta- ja valgeruudulise mustriga alt laienevaid kleite, Bermuda pükse ning villaseid mantleid. Need näevad välja täpselt nagu need, mida ema kannab, erinedes üksnes vasekarva detailide poolest.

Metsikult soe

Pehmed kangad ja särtsakad mustrid teevad riietumise lõbusaks. Paukuva pakasega aitavad toime tulla karvased sviitrid ja pehmed ükssarvikute, siilide ja multifilmitegelastega kampsunid. Väikesed poisid saavad talvele sõdurisammul vastu astuda. Militaarstiilis rõivaste värvid varieeruvad rohelisest tumesiniseni ja nendele lisavad erksust kollased detailid. Kollektsiooni kuuluvad kamuflaažmustritega fliisid ja kudumid, puuvillased parkad ning ühevärvilised või trükimustriga matkapüksid.

Väikesed tüdrukud saavad sel sügisel päästa valla oma sisemise punkari ning ehtida end rokkstaarilike neetide, litrite ja flokeeritud tülliga. See glamuursem osa kollektsioonist on energiline ja täis otsustavust. See pakub uusi musta ja valge ning punase ja roosa kombinatsioone, mille teevad veel erilisemaks litrid ja lamineeritud aplikatsioonid. Suurte tähemotiividega ja värvilisest karusnahast detailidega pehmed karvased jakid kaitsevad külma eest ning teevad päeva rõõmsamaks.

Aeg pidutseda

Jõulumood pakub tüdrukutele naiselikke sätendavaid ja kullasäraga ehitud rõivaid klassikalistes pühadevärvides, nagu bordoopunane, must ja kuldne. Neile annavad tooni piimjasvalged detailid.
Pidulike rõivaste moes on sel hooajal näha taas sametit ning armastatud tüllseelikuid ja -kleite. Särgimoes valitsevad ühetooniline šenill ja organdii. Tüdrukutemood on pisut retrohõnguline ja pühendatud romantikalembelistele piigadele, kes eelistavad kerge kullasäraga ehitud minimalistlikku stiili.

Poistemood on seevastu saanud inspiratsiooni isade garderoobist. See üllatab erksavärviliste kontrastse voodriga vestide ja T-särkidega, millel on kolmemõõtmelisena näiv kikilips. Nimetatud riideesemeid saab kanda koos puuvillase voodriga fliispükste või venivate velvetpükstega.

Jaga
Kommentaarid