Poiste ja tüdrukute rõivakollektsioonid jaotuvad tinglikult kaheks. Argisteks sündmusteks mõeldud lihtsad, värvikirevad ning värsked lõiked, millele sekundeerib üdini kaasaegne kollektsioon keskendudes innovatsioonile kangastes, lõigetes, trükitehnikas ja värvides.

Värviline ja sportlik – peamiselt pastelsetes toonides mugavate lõigete ja materjalidega sportlikku, mugavat kollektsiooni täiendavad kontrastiks värvilised trükimustrid poiste riietel ning veidi futuristlikud säravates kontrasttoonides elemendid tüdrukute riietel.

Tänavamoes on esikohal mugavus ja praktilisus ning riided on lihtsad ja värvikirevad. Triipudele ja puhtale punasele, kollasele ning rohelisele on täienduseks kaasaegne liikuvust andev teksa ning vihma ja tuulekindlad jakid.

Suvisele peole minnes tahaks riietuda nii, nagu riietuvad suured. Selleks puhuks on kevadsuvises kollektsioonis linased ja Jersey-jakid ning pastelsetes toonides pidulikumad riided. Tüdrukutele kaunistuseks kaunid roosiõied ja volangid ning palju sädelevate detailidega valgeid hõljuvaid seelikuid ja kleidikesi.

OVS Kids esinduspood asub Rocca al Mare kaubanduskeskuse 2. korrusel ja hea valik on ka Tartu Kvartal Kidz One kaupluses.

Jaga
Kommentaarid