Philipsi Series 2000i on korraga nii õhu puhastaja kui ka niisutaja. Õhupuhastil on nutikas VitaShieldi puhastussüsteem, mis aitab kõrvaldada 99,9% õhu kaudu levivatest bakteritest ja viirustest. Muretsema ei pea ka allergeenide pärast. Näiteks võib unustada sellised sageli esinevad allergiate tekitajad nagu õietolm, tolm ning lemmiklooma kõõm.
Allergeenide hulka saab ka ise jälgida – õhupuhasti suudab tuvastada siseõhus leiduvaid osakesi ning kuvab võimaliku ohutaseme skaalal 1 kuni 12.

Õhupuhastil ja -niisutajal on kolm automaatset puhastusseadistust: üldine režiim, ülitundlik allergeenidevastane režiim ja unerežiim. Unerežiimis on ekraani valgustus hämaram ja ventilaatori pöörded langetatakse madalaks, et muuta masin võimalikult vaikseks. Nii ei häiri parasjagu töötav puhasti ööund. Hoolimata vaiksest töötamisest on tegu tõhusa abimehega – 30 m2 mõeldud masin puhastab ruumis õhu vähem kui 17 minutiga.

Niisuta õhku hügieeniliselt

Philipsi 2000i õhupuhasti- ja niisuti kasutab hügieenilist aurustamisprotsessi, kus veeudu muutub nähtamatuks. Seetõttu ei suuda väiksemad veemolekulid baktereid õhus edasi kanda. Tänu sellele levivad pisikud õhus lausa 99% vähem kui tavaliste ultraheliniisutitega. Samuti ei teki nii niiskeid laike ega valget tolmu. Masinal on ka nutikas niiskusandur, mis aitab ühtlast õhuniiskust säilitada. Neil päevil, mil õhk kodus niisutamist ei vaja, saab niisutusfunktsiooni välja lülitada, nii et masin töötab ainult õhupuhastina.

Juhi toaõhu kvaliteeti äpi kaudu

Õhupuhastit ja -niisutit saad juhtida spetsiaalse rakenduse Air Matters kaudu. Masina nutikad sensorid annavad rakendusele teavet nii sise- kui ka välisõhu kvaliteedi, kaasa arvatud välisõhu saastustaseme kohta, samuti teeb äpp nädalaprognoose. Veel saab rakenduses muuta ventilaatori pöördeid ja kontrollida filtri olekut.

Philips Series 2000i kaks ühes õhupuhasti ja -niisuti kohta saab lisainfot Philipsi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid