Kas valida jalatsid välimuse või jalga sobivuse põhjal?
Sa saad valida mõlemat korraga! Paljud jalaprobleemid saavad alguse jalatsitest, mis tegelikult jalale ei sobi. Näiteks kui jalats surub varbaid kokku, tekitab see pinget ja stressi teistele jalaosadele. Kehakaal peaks jalatallale jaotuma ühtlaselt ja varvastel peaks olema ruumi liikumiseks ka kõndimise ajal. Skechersi tootevalikus on väga lai valik mudeleid – ligi 350 mudeli seast leiad nii laiema kui ka kitsama liistuga jalatseid, nii klassikalise kui ka sportliku välimusega, nii moekaid koletosse, kui ka läikivaid ja vilkuvaid papusid lastele. Oma lemmikud leiavad nii väiksemad kui suuremad jalatsikriitikud!

Tahaksid Skechersi jalatsite mugavuse kogu perega proovile panna? Siis osale loosis!
Skechers ning Pere ja Kodu loosivad välja jalatsid kogu perele! Selleks mine Pere ja Kodu Facebooki lehele, pane kirja milline on sinu pere lemmiktegevus õues praegu ja lisa ka pilt oma perest selles tegevuses! 4. mail kuulutame välja võitja!

Kui sa aga ei jõua loositulemusi äraoodata, leia kevadeks uued ja mõnusad jalatsid skechers.ee uuest e-poest, kus kogu naiste ja meeste tootevalik on praegu 20% soodsam ja laste jalatsite valik lausa 30% soodsam! Tarne üle Eesti on tasuta (isegi tagastamine on tasuta!).

Astu mugaval ja kergel sammul kevadesse!