Valdeku järve rand

Rahva suus Männiku karjäärina tuntud tehisjärv on nii rannahimuliste pisipõnnide kui ka suuremate tüdrukute-poiste paradiis. “Nagu välismaal kohe!” hõikavad väiksed rannaeksperdid.

Mudilastele on rannas liumägi, ronimispuud ja kiiged, veidi suurematele lastele lauatennis, palliväljakud ja slackline (nöör, mida mööda saab kõndida). Funparki veepealsele takistusrajale ja batuutidele mahub korraga sada last, sessioonid algavad täis­tunnil ja kestavad 50 minutit.

Julged saavad proovida ka wakeboarding’ut. Tegu on vee­spordialaga, mida võib nimetada lumelaua, uisutamise, surfamise ja veesuusasõidu kombinatsiooniks. Sõitja kinnitatakse wakeboard’i ehk veelaua külge ja teda veab tross. Loomulikult ei puudu veerajalt ka takistused! Nii veelauasõit kui ka Funpark on tasulised. Täpsemalt wakeintallinn.ee.

Stroomi rand

Rannahimuliste laste meelispaik! Siinsele laiale ranna­ribale ja aeglaselt sügavaks minevale veele lisavad kõvasti jumet rannaäärsed lustimispaigad, näiteks suur puidust laev, kus saab ronida, turnida ja lihtsalt meremeest mängida. Ronimis- ja kiikumisvõimalusi on rannal teisigi, lisaks karussell ja vetruv tasakaalupoom, liumägi, mängurong ja beebide mänguala.

Kakumäe rand

Kakumäe rand on viimase paari aastaga saanud uue hingamise. Liivarand on muutunud laiemaks ja puhtamaks. Väiksematele lastele on ronimislinnak ja kiiged, suurematele lastele ja vanematele vabaõhujõusaal, korvpalli-, võrkpalli- ja rannajalgpalliväljak. Saab laenata surfilaudu.

Haabneeme rand

Haabneeme randa ehitati hiljuti äge laevakujuline mänguväljak, kus saab nii turnida, liugu lasta kui ka peitust mängida.

Pirita rand

Pikale rannaribale on lastele mõeldud atraktsioone puistatud iga natukese aja tagant: rannahoone juures on liumägi ja ronimisredel, Merivälja poole liikudes leiab kiikesid ja ronimispuid.

Ja veel 30 rannaäärset mänguväljakut, liskas fotod parimatest...