Aado Mägisoo (28) on isa, kel jagus julgust jääda poja Baironiga (1 a 2 k) lapsehooldus­puhkusele juba siis, kui beebi oli alles kolmekuune. “Eks ma sain külma duši kaela, kui Kädi kohe täispikaks päevaks tööle läks ning me ei näinud teda 12 tundi järjest. Kogu aeg hing värises ja küsisin endalt: kas ma ikka saan hakkama, mis juhtub, kui…? Tegelikult polnud ses päevas midagi hirmsat peale mu oma hirmude. Tagantjärele on vaid positiivsed emotsioonid ja olen saanud pojaga kodus olekust palju hindamatuid kogemusi.”

Raido Kuurmaa ja Agatha

Raido Kuurmaa (37) tütar Agatha (4 k) on alles pisike ning päris omaette polegi nad veel pikalt olnud, kuid isa teab juba, et lapse usaldusega ei tasu nalja teha. “Agathale meeldib, kui voodil selili olles ta enda kõhu või rinna peale panen. Vahel lasen tal seal siis omapäi pusida ja avastada. Ükskord aga veeres ta mu kõhult vaikselt potsatades voodile ja solvus – mul kulus mitu päeva, et ta usaldus tagasi võita.”

Steven-Karl Kõiv, Ramos ja Melani

Steven-Karl Kõiv (25) käis foto­­stuudios koos kahe lapsega – Melani (2) ja Ramosega (9 k). ­Stevenile meeldib, et ta tütar on oma seiklus­himu ja aktiivsusega väike­vennale suur eeskuju. “Melani armastab ka väga kokata ning oleme teda korduvalt leidnud restoranide ja pitsakohvikute köökidesse hiilimas, kus ta julgelt kokkadele ligi astub, et näha, kuidas toit laudadele jõuab.”