Suur oli aga naise üllatus, kui ta, olles haiglapersonalilt palunud, et nad võimaldaks tal tunniks ajaks ära käia, sai hoopis vastuseks, et oodake veidi, vaatame, mis teha annab. Üsna varsti sai Amanda kõne WakeMedi lastehaigla juhatajalt ja edasised sündmused oli juba nagu kaunis unenäos. “Ta ütles, et neil oleks suur au laulatada meid oma haigla kabelis ning neil oli selle jaoks isegi vaimulik olemas. Ka Oliveri arst kinnitas, et beebi seisund on piisavalt stabiilne, et ta korraks masinate küljest lahti ühendada ning kuvöösist välja võtta,” meenutas Amanda.

Haigla kabel sätitigi noorpaari laulatuseks kiirelt ümber, kõik pereliikmed kutsuti kohale ja nii sai värske emme altari ette kõndides oma maimukest süles hoida. Nii pruudi kui peiu riietus oli õnneks mõlemal varasemalt planeeritud laulatuse tarbeks valmis muretsetud. “Meil ei oleks saanud olla kaunimat laulatust! Beebide osakonna meeskond oli nii armas — nad olid Oliverile isegi pisikese ülikonna muretsenud ja tema hällikese ära kaunistanud,” õhkasid Amanda ja Edwin pisarsilmil.

“Enneaegse lapse emana jääb see moment mulle eluks ajaks meelde,” tunnistas Amanda. “Seda just seepärast, et kui tavaliselt on lapse jaoks turvalisim koht ema süles, siis enneaegsete laste puhul see kahjuks nii pole. Tihtipeale tunned sa ennast pigem külalise ja kõrvaltvaatajana, jälgides seda, kuidas haiglatöötajad toimetavad, ning lootes, et lapse tervis paraneb,” kirjeldas Amanda. “WakeMedi haigla jääb meie jaoks alati eriliseks kohaks. Seal on leidnud aset nii meie senise elu kõige hirmsamad kui kõige kaunimad momendid.”

Laulatuse toimumise võimaldanud haigla vaimulik ja hingehoidja Mallory Magelli McKeown muigas Motherly’le antud intevjuus, et võib nüüd oma resümeesse lisada ka “välk-pulmaplaneerija” ameti. “Kui ma kuulsin, et nad tahtsid korraks registreerimas käia, siis mu süda lihtsalt ei saanud seda lubada. Ka haigla õed tahtsid seda toredat perekonda üllatada ning organiseerisid isegi sobilikud dekoratsioonid,” meenutas McKeown. “Ma olin ka tavapärase laulatusteksti nende olukorrale kohandanud ja mõlemad nutsid oma abielutõotusi andes.”

Beebi kosus pärast laulatust jõudsalt ning sai üsna varsti koos oma värskelt abiellunud vanematega koju minna.