Meie peres on issi suur sokifänn. Eriti meeldivad talle värvilised isendid – lühikese ja pika säärega. Et kink igav poleks, tegid lapsed issile sokkidest roosid. Anete (11) õpetab: “Osta poest 7–8 paari eri värvi ja mustriga isale sobivas suuruses sokke ja pakk pikki grilltikke. Sokiroosi saad, kui kerid soki varbaosast alates rulli. Viimased 4–5 cm sääreosast keera roosinupule kinnituseks peale. Lõpuks torka roos tiku otsa!”

Et kink saaks magus, lisas Emil (1 a 3 k) vaasi rohkelt issi lemmikkomme. Poisile meeldis see osa meisterdamisest eriti, kuna selle juures sai ta ootamatult ka oma esimese päris kommi maitse suhu!

Elin

Rabasse sügist nuusutama

Kuni puul veel kas või ükski värviline leheke end kinni hoiab, tasub minna rabasse jalutama. Kergelt apokalüptiline ja põnev on just novembri­kuise valguse ja varjudega rabas konnata, miks mitte võtta taskulambidki kaasa – need teevad lastele iga käigu põnevaks. Meie käisime hiljuti sugulastega toas laua taga istumise asemel just koos rabas jalutamas. Kindlasti tasub ühes võtta ka soe tee ja võikud ning igaks juhuks korvike jõhvikate jaoks, mis just pärast öökülmi saavutavad maksimaalse kasulikkuse! Endale lähima raba leiad lehelt loodusegakoos.ee.

Kerttu