Kas sulle ei tundu, et veedame nutiseadmetes liiga palju aega, nii et varsti ei märkagi ümbritsevat loodust, lõhnu ega lähedasi? Piip ja Tuut Teatri uues, Marek Demjanovi lavastatud loos “Minu vanaisa oskas lennata” muutub kiiktoolis vaikiv vanaisa Evald ühtäkki parun von Münchhauseniks. See “mäng” sunnib pereliikmeid omavahelisi suhteid ümber hindama ja uuesti väärtustama. Etendus sobib alates viiendast eluaastast ning seda saab näha Energia Avastuskeskuses.

Tule Pere ja Kodu filmihommikule!

Alates novembrist alustab Pere ja Kodu mõnusate filmihommikutega kinos Artis, kuhu ootame kõiki väikesi ja suuri filmisõpru. Esimesel korral, 18. novembril vaatame multifilmi “Muumid ja talvine imedemaa”, kus pisikesed külalised saavad üllatustega kingikoti ja filmisõpru tervitab Muumitroll isiklikult. Järgmine kinoõhtu toimub detsembris, kui kavas on “Eia jõulud Tondikakul”. Vaata Pere ja Kodu filmihommikute kohta lisainfot ja osta pilet lehelt perejakodu.ee/kino.

Kui su peres on teismeline

Teismeiga on põnev periood, mil laps hakkab katsetama piire. Kuidas murdeealisega paremini toime tulla? MTÜ-l Ruacrew on sügiskuude kavas rohkelt koolitusi just pubekate vanematele: “Kuidas hoida lapsi nii, et nad ei satuks kampa”, “Sõltuvused noore elus”, “Lapsevanema roll lapse valikutes teismelisena”, “Kuidas rääkida lapsega seksist ja sellega seonduvast turvalisest käitumisest” jm. Lähemalt: www.ruacrew.ee/koolitused.